Catalogus

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

29.07.2023 00:00

Marine Afsluiter

Reageer op advertentie

Leverancier van afsluiters voor de scheepvaart in Indonesië

Haiying, gevestigd in Qingdao, China, is een gespecialiseerde leverancier van afsluiters voor de scheepvaart. Als de beste maritieme afsluiter in Korea, heeft Haiying haar expertise en ervaring naar de wereldmarkt gebracht en een reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid en betrouwbare klantenondersteuning.

Betrouwbare kwaliteitsproducten en de beste service zijn onze constante zakelijke doelstellingen en Najin's Inc. staat altijd klaar om te reageren op elk verzoek van onze klanten.

Haiying heeft haar capaciteiten uitgebreid van erkend leider in maritieme afsluiters tot buizen en fittingen. De snelgroeiende buizen- en fittingbusiness is een bron van trots voor Najin Inc. We blijven ernaar streven om aan de behoeften van onze klanten te voldoen met een volledig scala aan diensten en om lange termijn zakelijke relaties te ontwikkelen.



We bedienen de volgende industrieën

Brouwerijen

Olie

Pulp & Papier

Mijnbouw

Voeding & Drank

Energie

Waterzuiveringsinstallaties

Staal



Haiying's expertise en uitgebreide inventaris van afsluiters, afsluiters en hulpproducten voor de scheepvaart maken ons de ideale partner voor uw maritieme, scheepvaart en offshore behoeften. Naast typegoedgekeurde afsluiters voor de scheepvaart, bieden we ook afsluiters die onder druk getest en getoetst kunnen worden door classificatiebureaus



8. dubbele excentrische vlinderklep


Dubbele excentrische vlinderklep

Een dubbele excentrische vlinderklep is een type afsluiter dat gebruikt wordt om de stroming van een vloeistof in een pijpleiding te regelen. Hij bestaat uit een ronde schijf met een as die door het midden van de schijf loopt. De schijf staat loodrecht op de pijpleiding en draait om de as om de vloeistofstroom te regelen.



Het dubbele excentrische ontwerp van deze klep betekent dat de schijf verschoven is ten opzichte van de middellijn van de pijpleiding en dat de as ook verschoven is ten opzichte van de middellijn van de schijf. Door deze configuratie kan de schijf van de zitting weg bewegen zonder er tegenaan te wrijven, wat de slijtage van de klep vermindert en de afdichtingsmogelijkheden verbetert.



Dubbele excentrische vlinderkleppen worden vaak gebruikt in toepassingen waar een strakke afsluiting vereist is, zoals in de olie- en gasindustrie, waterbehandeling en energieopwekking. Ze worden ook gebruikt in HVAC-systemen en andere toepassingen waar een nauwkeurige debietregeling nodig is.

Waar wordt de dubbele excentrische vlinderklep gebruikt?



De dubbele excentrische vlinderklep wordt vaak gebruikt in verschillende industrieën zoals de chemische industrie, olie en gas, waterbehandeling en HVAC-systemen. Hij wordt meestal gebruikt om de stroming van vloeistoffen of gassen in pijpleidingen te regelen. Het dubbele excentrische ontwerp zorgt voor een nauwkeurigere regeling van de stroom in vergelijking met andere typen vlinderkleppen, waardoor het een populaire keuze is voor toepassingen die een nauwkeurige regeling van de stroom vereisen. De constructie van de klep maakt hem ook geschikt voor toepassingen waar een strakke afsluiting nodig is, omdat het ontwerp de hoeveelheid slijtage op de afdichtingscomponenten van de klep minimaliseert.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Qingdao