Catalogus

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

Qingdao Haiying Valve Co.,Ltd.

27.06.2023 01:00

Bronzen afsluiters

Reageer op advertentie

Marine Gietbronzen Afsluiters

Marine Bronzen Afsluiters zijn een type afsluiter dat speciaal ontworpen is voor gebruik in boten en andere zeeschepen. Gemaakt van een combinatie van koper en tin bieden bronzen afsluiters een superieure weerstand tegen corrosie, een breed temperatuurbereik en een hoge sterkte en duurzaamheid. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in een verscheidenheid aan maritieme toepassingen, zoals brandstof- en watersystemen, buitenboordmotoren, koelsystemen en nog veel meer.

In tegenstelling tot verschillende andere soorten kleppen, hebben Marine Bronze kleppen een vlak ontwerp dat de kans op lekkage vermindert. Ze bevatten meestal een O-ring voor verdere afdichting en in extreme omgevingen kan een warmtebehandelde Teflon pakking worden gebruikt voor extra stabiliteit en bescherming tegen corrosie. Omdat bronzen afsluiters echter een vlakke voorkant hebben in plaats van een concave of convexe vorm, kunnen ze niet effectief worden gebruikt in toepassingen met hoge druk.


Wat installatie betreft, zijn bronzen afsluiters voor maritieme toepassingen relatief eenvoudig. De meeste afsluiters worden in een rechte lijn geplaatst en op hun plaats gehouden met bouten en moeren met schroefdraad. Bovendien worden de meeste afsluiters voorgemonteerd geleverd, waardoor het installatieproces eenvoudig is. Net als traditionele afsluiters worden Marine Bronze afsluiters handmatig bediend, dus ze kunnen met de hand geopend en gesloten worden.


Een van de grootste voordelen van het gebruik van Marine Bronze afsluiters is de kostenbesparing die ze bieden. Omdat deze afsluiters ontworpen zijn met het oog op corrosiebestendigheid, gaan ze meestal langer mee dan andere afsluiters, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Bovendien kunnen de temperatuurwaarden van bronzen afsluiters vaak worden aangepast aan specifieke omstandigheden, wat resulteert in een kosteneffectievere oplossing dan een traditionele afsluiter.




Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Qingdao