Catalogus

Soepkom, op maat bedrukte papieren kommen

26.06.2023 00:00

Soepkom, op maat bedrukte papieren kommen

Reageer op advertentie

Papieren schalen met aangepaste opdruk worden gemaakt van NoTree suikerrietpapier of FSC-gecertificeerd papier. Ze zijn ook gevoerd met PLA, een composteerbaar bioplastic op plantaardige basis. Deze papieren soepbekers zijn perfect voor het serveren van alles van koud ijs tot warme soep. Vergroot je naamsbekendheid met deze op maat bedrukte meeneembekers. Bekijk ook onze papieren kommen en composteerbare lepels!

- Bedrukking op maat is beschikbaar op kommen van 2 tot 32 oz.

- Bedrukt met milieuvriendelijke inkten op suikerrietpapier of FSC-gecertificeerd papier

- Minimumbestelling van 100 dozen (50 dozen van 8 oz.

- Bedrukt in maximaal 6 kleuren

- De levertijd bedraagt 18-21 weken.


Kies Ecopak voor ongeëvenaarde maatwerkoplossingen voor papieren soepkommen

Ecopak is uw vertrouwde partner voor al uw maatwerkoplossingen voor papieren soepkommen. Met onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat u eersteklas producten ontvangt die voldoen aan uw unieke specificaties. Of u nu een cateringbedrijf of een groothandel bent, onze voorkeursprijzen, aanpassingsopties en uitzonderlijke service maken ons de ideale keuze voor uw verpakkingsbehoeften.


Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen, uw aanpassingsbehoeften te bespreken of een proefpakket te bestellen. Laat ons uw leverancier zijn voor op maat gemaakte papieren soepkommen. Laten we samen uw merk promoten en een positieve impact hebben op het milieu!




Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Jiangxi province