Catalogus

Verpakkingsmachine voor hardwarefittingen

21.07.2023 01:00

Verpakkingsmachine voor hardwarefittingen

Reageer op advertentie


De Verpakkingsmachine van het Meubilairuitrustingsmengsel/Schroef Verpakkingsmachine/de Verpakkingsmachine van het Hardwaremateriaal

De verpakkingsmachine van het Hardwaremateriaal is een volledig automatische tel- en verpakkingsmachine die wordt gebruikt om hardwaremateriaal, zoals spijkers, schroeven, noten en bouten, in containers of zakken te verpakken. De machine voert het beslag in een trechter, waar het gesorteerd en geteld wordt voordat het in de verpakking wordt gedaan. De gevulde verpakking wordt vervolgens verzegeld en is klaar voor verzending. Het gebruik van een verpakkingsmachine voor beslag voor hardware kan de efficiëntie verhogen, de hoeveelheid afval verminderen en de kwaliteit van de productverpakking verbeteren.


Eigenschappen

1. Schroef- en speciale-onderdelenmonsters Volgens schroef / speciale onderdelen monster op maat van de trilplaten met een nauwkeurige telling controle-apparaat, om ervoor te zorgen dat elke zak is nauwkeurig en correct.

2. De goedkeuring van een pneumatische structuur, de hele machine is veiliger, stabieler en betrouwbaarder.

3. Geavanceerde PLC-besturing en diverse automatische alarmbeveiliging functies, handig voor dagelijks onderhoud en minder verspilling.

4. Het is de hele procedure van de verpakkingsmachinehet voltooit de hele procedure van doseren, vullen, verpakken, datumprinten, opladen (uitputten) en automatisch tellen.

5. Uniek ontwerp van de verpakking zegel technologie, maken de afdichting mooi en sterk.

6. Uitgerust met een kettingtransportwagen, kan het handmatig worden gevoed als de trilplaten zijn niet werkbaar.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangzhou