Catalogus

HPMC voor tegellijm

27.06.2023 10:05

HPMC voor tegellijm

Reageer op advertentie

HPMC voor tegellijm bevat andere additieven zoals cement, zand en kalksteen, die de hechting van tegelkeramiek kunnen verhogen. Tegellijm is een nieuw modern decoratief materiaal dat wordt gebruikt om tegels, geveltegels, vloertegels en andere decoratieve materialen te plakken. Er zijn vele soorten additieven in tegellijm, maar meestal worden cellulose ether additieven toegevoegd aan tegellijm om het vasthouden van water, verdikkingseffect en open tijd te verbeteren.

Bouwkwaliteit hydroxypropylmethylcellulose wordt veel gebruikt in bouwkwaliteit. Bijvoorbeeld tegellijm, tegelmortel.


Voordeel

HPMC-cellulose heeft veel eigenschappen, zoals verdikking, waterretentie, dispersie, emulgering, filmvorming, adhesie, gelering en adsorptie. HPMC heeft een goed effect in tegellijm, het kan de antislip, waterretentie, openingstijd, viscositeit en sterkte van tegellijm verbeteren. Vanwege de hoge waterprestaties hoeft hydroxypropylmethylcellulose niet vooraf te worden doordrenkt of bevochtigd met tegels en substraten, wat de hechtsterkte aanzienlijk kan verbeteren. De slurry kan in een langere periode worden opgebouwd en de opbouw is handig en uniform. Het is delicaat en heeft een goede antislipwerking. HPMC met een verdikkende, bindende, dispergerende, emulgerende, PH-waarde van stabiliteit, film, suspensie, adsorptie, gel, oppervlakte-activiteit, handhaven van een functies zoals water en beschermende colloïde.


1. Verbeteren van water retentie-eigenschappen en verlengen van de werktijd.

2. Verbeteren van de hechtsterkte van tegellijmen.

3. Verbetert de flexibiliteit en vervormbaarheid van de kit.

4. Verbeteren van de flexibiliteit en vervormbaarheid van de kithet kan de verzakkingsweerstand van tegellijmen verbeteren.

5. Goede hechtsterkte, zowel dik als dun, met verminderde krimp en tegels die niet barsten of vallen onder spanning.

6. Mortel heeft een betere vervormbaarheid en flexibiliteit, waardoor de bouw eenvoudiger en efficiënter wordt.


Bezoek onze website voor meer informatie.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Hebei

Locatie
Xingtai