Catalogus

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd

Reageer op advertentie

Als ECP-contractant in China richt SL Tech zich op het leveren van geavanceerde chemische steenkool-, petrochemische en aardgas-technologie, waaronder waterstofperoxidetechnologie, Ethyl Acetate Plant, Butyl Acetate Plant, Fixed Bed Process, Hydrogen Peroxide Plant en MMA-technologie aan wereldwijde klanten.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd. (SL Tech) is een jong technologiebedrijf gespecialiseerd in het leveren van EPC-contracting service en de import en export van chemische fabrieken, met het hoofdkantoor in China (Hubei) Pilot Free Trade Zone en een kantoor in Wuxi. Het is ook de aandeelhouder van Wanian Jinze Electronic Material Co, Ltd. met een productiecapaciteit van 20.000TPA methylacetaat, en Henan Bojie Energy Engineering Technology Co, Ltd. met een productiecapaciteit van 20.000TPA methylacetaat. Toegewijd aan de diesel ontzwaveling door niet-hydrogenering proces.

Wij zijn toegewijd aan de Chinese geavanceerde kolen chemische, petrochemische en aardgas chemische technologieën te leveren aan buitenlandse klanten met inbegrip van waterstofperoxide technologie, Ethyl Acetaat Plant, Butyl Acetaat Plant, vast bed proces, waterstofperoxide Plant.

Ondertussen, met het meer en meer ontwikkelen van de chemische technologie van China (sommige zelfs het bereiken van het toonaangevende niveau in de wereld), en afhankelijk van de jarenlange ervaring van haar team van chemische installaties buitenlandse handel, is SL Tech ook toegewijd aan het verstrekken van geavanceerde kolen chemische, petrochemische en aardgas chemische technologieën van China aan buitenlandse klanten incl. waterstofperoxidetechnologie, MMA-technologie, syngas-naar-MEG-technologie, PO-technologie, PPC-technologie, UHMWPE-technologie, Electronic Grade Solvent-technologie en enz.




Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China