Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Spermacontainer met vloeibare stikstof

Reageer op advertentie

Geschikt voor laboratoria voor kunstmatige inseminatie

De Tianchi dewar flessen voor vloeibare stikstof zijn gemaakt van zeer sterk ruimtevaartaluminium. Het materiaal is corrosiebestendig en stabiel en is ideaal voor de opslag van vloeibare stikstof. De binnenkant van de dewarfles is gemaakt van een dubbellaagse aluminiumlegering met een hoogvacuümlaag in de sandwich, en de binnenvoering is omwikkeld met warmte-isolerende materialen, die allemaal een belangrijke rol spelen bij de langdurige opslag van vloeibare stikstof. De mond van de fles is gegroefd om de opslag van emmers of manden te vergemakkelijken, en de dop van de fles is niet verzegeld om veiligheidsrisico's door de verdamping van vloeibare stikstof te voorkomen. Het assortiment tanks voor vloeibare stikstof voor laboratoria is ook uitgerust met afsluitbare deksels om de veiligheid van monsters te garanderen.

Productkenmerken:

1. Vergrendelbaar en gemakkelijk te onderhouden deksel.

2. Vierkante hefcilinder met meerdere lagen voor het opslaan van grotere monsters.

3. Vierkante plastic doos ontworpen voor de opslag van laboratoriummonsters.

4. Kan worden uitgerust met een speciale transportwagen voor mobiliteit binnenshuis.

5. Kan worden uitgerust met een vloeistofniveau-alarm dat automatisch de temperatuur in de container aangeeft. Er klinkt een alarm als het temperatuurcontrolebereik wordt overschreden om de veiligheid van de opgeslagen monsters te garanderen.

6. Temperatuurregeling met vloeibare stikstof voor een langere periode.

7. Vijf jaar vacuümgarantie

8. Lichtgewicht, corrosiebestendig ontwerp van luchtvaartaluminium

9. Grotere flesopeningen

10. Gemakkelijke toegang tot opgeslagen monsters

11. Mandontwerp voor meer monsters.

Tencent KGSQ Dewar flessen zijn vervaardigd met een betrouwbaar productieproces om een zorgeloos gebruik van de Dewar flessen te garanderen. Alle producten zijn geslaagd voor de functionele test van het Product Quality Supervision and Inspection Institute (PQSIQ). Alle producten zijn geslaagd voor de functionele test van het Product Quality Supervision and Inspection Institute (PQSIQ). Wij zijn fabrikant, bieden producten van hoge kwaliteit en een perfecte after-sales service, neem dan gerust contact met ons op.Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan