Catalogus

Koolstof reinigingsdoek

19.07.2023 00:00

Koolstof reinigingsdoek

Reageer op advertentie

Carbon microvezeldoeken van Power Clean

Onze koolstof microvezeldoeken van topkwaliteit zijn ontworpen om maximale reinigingskracht te bieden, zelfs voor de moeilijkste huishoudelijke klusjes. Met een unieke mix van koolstof en microvezel materialen, zijn deze doeken ontworpen om vuil, puin, gemorste vloeistoffen en viezigheid op te vangen, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor alledaagse schoonmaaktaken.

Een van de opvallende eigenschappen van onze koolstof microvezeldoeken is hun uitzonderlijke duurzaamheid en lange levensduur. Onze doeken zijn gemaakt om lang mee te gaan en kunnen honderden keren worden gewassen en hergebruikt, waardoor ze een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze zijn voor elk huishouden. Bovendien zijn onze doeken verkrijgbaar voor de groothandel, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor bedrijven en commerciële schoonmaakdiensten.


Met een toonaangevend gewicht van 350 g/m² zijn onze microvezeldoeken van carbon de dikste en meest absorberende op de markt. Met hun afmetingen van 16"x16" hebben ze het perfecte formaat voor een breed scala aan schoonmaaktaken, van het afvegen van aanrechten en apparaten tot het afstoffen en polijsten van chromen armaturen en gootstenen. En met hun superieure reinigingskracht en vermogen om tot 99% van de bacteriën op te vangen, zijn deze doeken een must-have voor elk huis of bedrijf.

Bij Power Clean geloven we in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze microvezeldoeken van carbon zijn scherp geprijsd en bieden een uitzonderlijke waarde voor hun uitzonderlijke prestaties. Dus of u nu op zoek bent naar een betrouwbare schoonmaakoplossing voor thuis of een commerciële schoonmaakdienst die een superieur product nodig heeft, onze koolstof microvezeldoeken zijn de perfecte keuze.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
jiangsu

Locatie
suzhou