Catalogus

Katalysatoren gebaseerd op het principe van MIE-verstrooiing

12.04.2024 16:05

Katalysatoren gebaseerd op het principe van MIE-verstrooiing

Reageer op advertentie

Laserdeeltjesgrootteverdeling van additieven Winner 2005

Product Beschrijving

Winner2005A / B intelligente volautomatische laser diffractie deeltjesgrootte analyzer met MIE verstrooiing theorie om precies te testen de deeltjesgrootteverdeling van 0.01/0.1μm tot 1000μm. Het keurt dubbele laserstraal en ingebouwde monstervoorbereiding systeem, intelligente bediening, zeer eenvoudig te gebruiken voor ingenieur, bieden nauwkeurige en betrouwbare gegevens, ingebouwde kant groothoek detector, zorg ervoor dat 0,01 micron deeltjes verstrooiing hoeken.

Belangrijkste functies

(1) Lichte weg: Keur het samenkomen lichte pad van de Fouriertransformatie, maatregelenwaaier uitgebreid van 0.01μm-1000μm goed.

(2) De intelligente volledig automatische verrichtingswijze realiseert één zeer belangrijke test, automatisch leveringwater, ultrasone verspreiding, doorgeeft en water aftapt, zodat het niet alleen werkbelasting kon verminderen, maar ook betere herhaalbaarheid krijgen na verwijder menselijke-factorenfouten.

(3) Automatisch Optisch de uitlijningssysteem van de weg,
De precisie van vier hybride het stappen motor in het automatische systeem van optische componenten, microprecisie van 0.01μm, het instrument van lichtpad is altijd op zijn best om handmatig te elimineren op het lichtpad en de problemen en moeilijkheden, maar ook het verbeteren van de nauwkeurigheid en stabiliteit van de testresultaten.
(4) Volledig ingebouwde Sample dispersie systeem,
Auto natte dispersie systeem, SOP realiseren van een belangrijke operatie.
het vastgestelde mechanische bewegen, ultrasone verspreiding, en omloopbaan in één, het verzekert deeltjes eenvormige verspreiding en distributie, vermijdt velen slecht fenomeen, zoals ongelijke distributie van deeltjes, grote deeltjesstorting wegens de lange buiten verspreidende systeembuis, waarborgt het representativeness van testresultaat.

(5) Analysesoftware: keur onbeperkte vrije het passen octrooitechnologie goed maak deeltjesanalyse niet door om het even welke functies worden beperkt, echt op de distributie van de deeltjesgrootte wijzen.

(6) Hoge gevoelige foto detectos verzamelen van alle deeltjes verstrooiing signalen, zorgen voor de goede nauwkeurigheid.

(7) Uitvoerparameters: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, stel een willekeurige waarde, S / V, D[3,2], D[4,3])

Kwaliteit

1. Strikte naleving van ISO9001-2000 kwaliteitsmanagementsysteem.2. Strikte controle van het kopen van materialen, procesinspectie aan de definitieve test van de deeltjesgrootteverdeling.

3. 3. QC afdeling uit te voeren kwaliteitscontrole verordeningen.
4. Alleen gekwalificeerde componenten zullen worden geassembleerd en totale laser deeltjesgrootte analyzer moet volledig worden geïnspecteerd vóór verkoop.
5.Laser deeltjesgrootte analyzer zal worden verwerkt voorkomen - shake test vóór levering.

After Sale Service
1.Operation demo video CD zal worden offered.2. Bieden gratis training service.
3. De kwaliteitsborgingsdatum is 1 jaar sinds het beëindigen van betaling, zal de Technologiesteun levenslang worden verstrekt. En daarna, zullen wij de kosten innen als reparatietoebehoren verstrekken.
4. Onderhoud voor apparatuur mislukking veroorzaakt door onjuiste behandeling (passende kosten zullen worden verzameld).
5. Wij bieden de componenten met gunstige prijs en duurzaam onderhoud.

Verpakking & Levering

Het deeltjes testende materiaal van de winnaar is Houten doospakket.

Wij zouden machine door DHL, FeDex, uitdrukkelijk China, door overzees en door de lucht verschepen.

FAQ

aankoop laser deeltjesgrootte analyzer nodig weten punten:

(1) Welke materialen moeten worden getest?
Als suspensie / emulsie, moet kiezen voor vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyzer, en sommige materialen worden ook gereageerd met water, dus moet vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyzer ook. Over het algemeen hebben cement, metaalpoeders en farmaceutische materialen een droge dispersie model deeltjesgrootte analyzer nodig.


(2) Welk deeltjesgroottebereik moet worden getest?
Nu kan de laser-deeltjesgrootteanalysator op basis van MIE-verstrooiing het deeltjesbereik testen: 0,01um-2000um.
Als het materiaalbereik niet zo breed is, bijvoorbeeld 10um-20um, kiezen de kleinere deeltjesgroottedistributiemodellen een model met een kleiner bereik nauwkeuriger, zodat het niet nodig is om een model met een groot bereik te kopen.


(3) Wat is dispersie media?
Voor vloeibare model, om dat monster kan goed dispergeren en circualte in de laser deeltjesgrootte analyzer, over het algemeen moeten we gebruik maken van water, alochol of organisch oplosmiddel als dispersie media.For droge dispersie model, gewoon perslucht gebruiken als dispersie media.In de huidige markt, Dry laser deeltjesgrootte analyzer kosten hoger is dan vloeibare dispersie modellen, dus als goed kan testen, vloeibaar model is beter.

Meer vragen, neem dan contact met ons op, zullen wij u de beste geschikte laser deeltjesgrootte analyzer voor u!

Modelnummer Winner 2005A Winner 2005B
Doorlooptijd:
Hoeveelheid (sets) 1 - 2 > 2
Doorlooptijd (dagen) 5 Nader overeen te komen
Aanpassing:
Aangepast logo (Min. order 1 set)
Aangepaste verpakking (Min. order 1 set) bestelling 1 set)

Aankoopgegevens
Bescherming met

Verzending:

Neem contact op met leverancier
om te onderhandelen over verzendgegevens

Betalingen:---
Geniet van gecodeerde en veilige betalingen Bekijk details

Retourneren & Restituties

Voor onvervulde, ontbrekende of andere productproblemen Bekijk details

Doorlooptijd:
Hoeveelheid(sets) 1 - 2 >2
Doorlooptijd (dagen) 5 Wordt over onderhandeld


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Locatie
济南市

Verdere informatie