Catalogus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Natte krachtige laser-deeltjesgrootteanalysator met groot bereik

Reageer op advertentie

Natte krachtige laser-deeltjesgrootteanalysator met groot bereik en een detectiehoek van 0,0155-141 graden

Product Beschrijving

Winnaar 2009


Winner2009A/Winner2009B volledig automatische natte laser deeltjesgrootte analyzer aannemen MIE verstrooiing principe, maatregel grootte is van 0.01μm tot 2000μm, Welke bieden betrouwbare en herhaalbare deeltjesgrootte analyse voor een breed scala van toepassingen.It gebruik dual-beam & meerdere spectrale detectiesystemen en zijdelings licht verstrooiing testtechnologie om aanzienlijk te verbeteren precisie en prestaties van de test, namens de binnenlandse geavanceerde niveau in het veld.

Hoofdlijnen

(1) Winnaar Patent -Optical path design
Convergerende licht Fourier transformeren gepatenteerde technologie, maken verstrooiing licht niet worden beperkt tot lensopening. Het dubbele spectrumontwerp maakt zijn precisie bereikt van 0.01μm aan 2000μm/1200μm, en het dubbel-laser orthogonale licht maakt gebruik van de halfgeleider hulplaser uitbreidt de testhoek van 45 graad tot 135 graad, verzekert ontvangt alle hoeken van signalen.

(2) Uit te breiden Size Range
Winner2008A/B meetbereik aanzienlijk uitgebreid tot 0.01μm, bijzonder geschikt voor kleine steekproeven van de gebruiker, bereikten de sub micron deeltjes testresultaten het internationale niveau

(3) Volledig automatisch ingebouwd nat verspreidingssysteem
De ultrasone verspreiding, het mechanische bewegen en het omloopkanaal redelijk geïntegreerd in het binnenland van de instrumenten, verzekeren de eenvormige verspreiding en de distributie van deeltjes in het testproces, vermijden effectief ongelijke distributie, groot deeltjesdepositiefenomeen dat door lange pijpleiding van buitendispersiesysteem wordt veroorzaakt, om de nauwkeurigheid van de testresultaten te verzekeren.

(4) Intelligente Verrichtingswijze
Met intelligente automatische wijze van verrichting, om een zeer belangrijke test te bereiken, zolang volgens de snelle toevoeging van steekproef, klik de "test", worden alle processen met inbegrip van waterlevering, verspreiding, omloop, het testen, het schoonmaken, gegevensverslag, gegevensanalyse, sparen en druk automatisch voltooid, niet alleen vermindert de testende werkbelasting, maar ook elimineert de interferentie van menselijke factoren, om de nauwkeurigheid en de authenticiteit van het testen van resultaten verder te verbeteren.

(5) Automatische optische pad uitlijning systeem

De precisie van vier hybride stappenmotor in het automatische systeem van optische componenten, micro precisie van 0,01μm, het instrument van lichtpad is altijd op zijn best om handmatig te elimineren op de lichtweg en de problemen en moeilijkheden, maar ook verbetering van de nauwkeurigheid en stabiliteit van de testresultaten.

(6) gezaghebbende kalibratie methode
In het gehele testgebied met behulp van de nationale standaard materialen voor kalibratie, slechts een jaar kalibratie een keer het instrument kan. De kaliberbepalingsmethode is eenvoudig en snel.

(7) De onbeperkte vrije techniek van het montageoctrooi

de originele onbeperkte vrije de montageoctrooitechnologie van de winnaar, de analyse van de deeltjesgrootte wordt niet beïnvloed door om het even welke functionele beperkingen, echt refelecteert de distributie van de deeltjesgrootte.

Toepassing


De deeltjesgrootteanalysator wordt wijd gebruikt voor cement, ceramisch, geneeskunde, dope, kleurstof, opvulling, chemische producten, katalysator, braize, stof, additief, pesticide, explosief, grafiet, lichtgevoelig materiaal, brandstof, metaal en nonmetal poeder, calciumcarbonaat, kaolien en andere poedermaterialen.

Ons Team

Ons doel is super kwaliteit en concurrerende deeltjesgrootteanalysator van de prijslaser voor cliënten over de hele wereld te verstrekken!
Wij creëerden meer dan 10 eerste deeltjesgrootteanalysetechnologie in China!


kwaliteit

1. 1. Strikt in overeenstemming met ISO9001-2000 Quality Management System.2. Strikte controle van de aankoop van materialen, proces inspectie om de uiteindelijke deeltjesgrootte distributie test.3. QC afdeling uit te voeren kwaliteitscontrole regulations.
4. Alleen gekwalificeerde componenten zullen worden geassembleerd en totale laser deeltjesgrootte analyzer moet volledig worden geïnspecteerd vóór verkoop.
5.Laser deeltjesgrootte analyzer zal worden verwerkt voorkomen - shake test vóór levering.

Na de verkoop service

1.1. Operatie demo video-cd zal worden offered.2. Bieden gratis-training service.
3. De kwaliteitsborgingsdatum is 1 jaar sinds het beëindigen van betaling, zal de Technologiesteun levenslang worden verstrekt. En daarna, zullen wij de kosten innen als reparatietoebehoren verstrekken.
4. Onderhoud voor materiaalmislukking die door ongepaste behandeling wordt veroorzaakt (de aangewezen kosten zullen worden geïnd).
5. Wij bieden de componenten met een gunstige prijs en duurzaam onderhoud.

FAQ

Aankoop laser deeltjesgrootte analyzer moet weten punten:

(1) Welke materialen moeten testen?
Als suspensie / emulsie, moet kiezen vloeistof dispersie deeltjesgrootte analyzer, en sommige materialen worden ook gereageerd met water, dus moet vloeistof dispersie deeltjesgrootte analyzer ook. In het algemeen, cement, metaalpoeders en pharamcy materialen moeten droge dispersie model deeltjesgrootte analyzer.

(2) Welke grootte bereik moet testen?
Nu, op basis van MIE verstrooiing, kan laser deeltjesgrootte analyzer test de deeltjesgrootte bereik is 0.01um-2000um.
Als materialen bereik is niet zo breed, bijvoorbeeld 10um-20um, kleiner bereik van de deeltjesgrootte distributon kiezen dichter bereik model zal preciser zijn, geen noodzaak om grote bereik model te kopen.


(3) Wat is dispersie media?
Voor vloeibare model, om dat monster kan goed dispergeren en circualte in de laser deeltjesgrootte analyzer, over het algemeen moeten we gebruik maken van water, alochol of organisch oplosmiddel als dispersie media.For droge dispersie model, gewoon perslucht gebruiken als dispersie media.In de huidige markt, Dry laser deeltjesgrootte analyzer kosten hoger is dan vloeibare dispersie modellen, dus als goed kan testen, vloeibaar model is beter.


Meer vragen, neem dan contact met ons op, zullen wij u de beste geschikte laser deeltjesgrootte analyzer voor u!


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
山东省

Locatie
济南市

Verdere informatie