Catalogus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Laserdeeltjesgrootteanalysator voor poedertesten

Reageer op advertentie

Winnaar 3003 Standaard

Product Beschrijving

Winner3003 is een universele droge dispersie laser deeltjesgrootte analyzer, aannemen MIE verstrooiing principe, met behulp van de scientificstructure ontwerp en een nieuwe generatie van dispersie-apparaat, de dispersie effect is beter dan soortgelijke instrumenten.
Met behulp van MIE-verstrooiing theorie als theoretische basis, convergerende Fourier transform optische weg, en met een hoge stabiliteit en He-Ne laser hoge gevoeligheid fotodetectoren ring zorgt voor herhaalbaarheid en nauwkeurigheid van de testresultaten.
Dit product maakt gebruik van lucht als het verspreiden medium, het gebruik van turbulente dispersie principe, met hoge precisie voeden apparaat en Patent poederinjectie pompen, No-Oil stille luchtbron, ervoor te zorgen dat de steekproef grondig wordt verspreid. Het wordt toegepast op om het even welk poedermateriaal, in het bijzonder goed voor materialen komt chemische reactie in water, of vormverandering in de vloeistof voor. Het heeft dezelfde nauwkeurigheid en herhaalbaarheid in vergelijking met de natte methode.

Details afbeeldingen


Winner3003 is een universele droge dispersie laser deeltjesgrootte analyzer, nemen MIE verstrooiing principe, met behulp van de wetenschappelijke structuur ontwerp en een nieuwe generatie van dispersie-apparaat, de dispersie effect is beter dan soortgelijke instrumenten. Met behulp van MIE-verstrooiing theorie als theoretische basis, convergerende Fourier transformeren optische pad, en met een hoge stabiliteit en He-Ne laser hoge gevoeligheid fotodetectoren ring zorgt voor herhaalbaarheid en nauwkeurigheid van de testresultaten. Dit product gebruikt lucht als verspreidend middel, het gebruik van turbulent verspreidingsprincipe, met hoge precisie het voeden apparaat en Octrooipoederinjectiepompen, No-Oil stille luchtbron, verzekert dat de steekproef grondig wordt verspreid. Het wordt toegepast op om het even welk poedermateriaal, in het bijzonder goed voor materialen komt chemische reactie in water, of vormverandering in de vloeistof voor. Het heeft dezelfde nauwkeurigheid en herhaalbaarheid in vergelijking met de natte methode.

Belangrijkste kenmerken:


(1) De unieke octrooitechnologie van optisch weg en opsporingssysteem, verbetert zeer testende resolutie. De convergerende octrooitechnologie van de Fourier-transformatie optische weg overwint lensopeningbeperking op de het verstrooien hoek, breidt testende waaier in beperkte ruimte uit, en voegt meer secundaire geïntegreerde photodetectors toe, die verstrooid licht van alle hoeken in de overeenkomstige testwaaier kunnen effectief verzamelen, de testende nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid binnen de volledige waaier ervoor zorgen.

(2) Het wetenschappelijke en automatische droge verspreiden systeem de gepatenteerde technologie van de Turbulentieverspreiding en het Normale effect van het schokscheren maken deeltjes voldoende verspreiding, verspreidingskerndeel die wearable keramiek gebruiken niet alleen verbeteren het het werkleven van het verspreidingssysteem maar verzekeren nauwkeuriger en stabieler testresultaat.

(3) Het intelligente Verrichtingssysteem realiseert één zeer belangrijke test enkel behoefte gezet in steekproef, zijn de Stofinzameling, de luchtlevering, het voeden en anderen allen automatisch. Het vermindert slechts werkbelasting, maar elimineert fouten die door menselijke factoren worden veroorzaakt, verbetert verder testende nauwkeurigheid en echtheid van de testende resultaten.

(4) Software support Unieke ongedwongen vrije fitting technologie maken deeltjes analyse niet worden beperkt door alle functies, echt weerspiegelen deeltjes distributie, zorgen voor nauwkeurigheid van het testen van resultaat.

Laser Particle Size Analyzer Toepassingsgebied

Winner3003 Dry laser deeltjesgrootte analyzer gebruikt in cement, keramiek, farmaceutische producten, kleurstoffen, pigmenten, vulstoffen, chemische producten, katalysatoren, kolenstof, additieven, pesticiden, explosieven, grafiet, fotografische materialen, brandstof, metalen en niet-metalen poeder, koolzuurhoudend calcium, kaolien en andere poeder-industrie, met name voor materialen die chemische reactie, de vormverandering en het verlies in de vloeistof, zoals kruiden, magnetische materialen en relatief brede distributie en grotere deeltjes poeders optreedt, hebben meer unieke toepasbaarheid en bruikbaarheid.

Specificatie

1. Strikt in overeenstemming met ISO9001-2000 kwaliteitsmanagementsysteem,

2. Strenge controle van de aankoop van materialen, proces inspectie om de uiteindelijke deeltjesgrootte distributie test,
3. QC afdeling uit te voeren kwaliteitscontrole verordeningen,
4. Alleen gekwalificeerde componenten zullen worden gemonteerd en totale laser deeltjesgrootte analyzer moet volledig worden geïnspecteerd vóór de verkoop.
5, Laser deeltjesgrootte analyzer zal worden verwerkt voorkomen - shake test vóór levering.

Na de verkoopdienst

1. 1. Wij zullen onze technicus te sturen naar de laser deeltjesgrootte analysator te installeren als de klant nodig heeft. (operatie demo video-cd zal ook worden aangeboden.) 2. Bieden gratis-opleiding service.
3. De kwaliteitsborging datum is 1 jaar sinds het beëindigen van betaling, Technology ondersteuning in alle een leven. En daarna, zullen wij de kosten innen als reparatietoebehoren verstrekken.
4. Het onderhoud voor materiaalmislukking die door ongepaste behandeling wordt veroorzaakt (de aangewezen kosten zullen worden geïnd).
5. Wij bieden de componenten met gunstige prijs en duurzaam onderhoud.



fAQ


Aankoop laser deeltjesgrootte analyzer moet weten punten:

(1) Welke materialen moeten testen?
Als suspensie / emulsie, moet kiezen voor vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyzer, en sommige materialen worden ook gereageerd met water, dus moet vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyzer ook. In het algemeen, cement, metaalpoeders en pharamcy materialen moeten droge dispersie model deeltjesgrootte analyzer.

(2) Welke grootte bereik moet testen?
Nu, op basis van MIE verstrooiing, kan laser deeltjesgrootte analyzer test de deeltjesgrootte bereik is 0.01um-2000um.
Als materialen bereik is niet zo breed, bijvoorbeeld 10um-20um, kleiner bereik van de deeltjesgrootte distributon kiezen dichter bereik model zal preciser zijn, geen noodzaak om grote bereik model te kopen.


(3) Wat is dispersie media?
Voor vloeibare model, om dat monster kan goed dispergeren en circualte in de laser deeltjesgrootte analyzer, over het algemeen moeten we gebruik maken van water, alochol of organisch oplosmiddel als dispersie media.For droge dispersie model, gewoon perslucht gebruiken als dispersie media.In de huidige markt, Dry laser deeltjesgrootte analyzer kosten hoger is dan vloeibare dispersie modellen, dus als goed kan testen, vloeibaar model is beter.


Meer vragen, neem dan contact met ons op, zullen wij u de beste geschikte laser deeltjesgrootte analyzer voor u!


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
山东省

Locatie
济南市

Verdere informatie