Catalogus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Automatische laserdeeltjesgrootteanalysator

Reageer op advertentie

Deelnemersanalyse Winner 3008

Product Beschrijving

Bereik 0,1um-300um


Winner3008A/B is een intelligente droge laser deeltjesgrootte analyser, handmatige en volautomatische bediening model. MIE-verstrooiing principe als basis, convergerende licht Fourier transformeren lichtpad, zeer stabiele He-Ne laser en zeer gevoelige ring foto-elektrische detector, garanderen een goede herhaalbaarheid en nauwkeurigheid.
Het maakt gebruik van lucht als dispersiemedium, en maakt gebruik van turbulente dispersie principe met hoge precisie voeding apparaat, patent poedernevel pomp en olie-vrije stille gasbron garanderen de monsters volledig te worden verspreid. Het is geschikt voor alle droge poedermaterialen, vooral voor poeders die chemisch reageren met water of hun vorm veranderen in vloeistof. Vergeleken met de natte laser deeltjesgrootte analyzer, is het met dezelfde nauwkeurigheid en herhaalbaarheid.

Belangrijkste functies


(1) Geavanceerde testen optische pad.
convergerende licht Fourier transformeren gepatenteerde technologie, maken verstrooiing licht niet worden beperkt tot lensopening. De hoofddetector en de grote hoek hulpdetector van het gebruik verzamelen efficiënt alle hoeken van het verspreiden van licht in de testende waaier, verzekeren goede testende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in de gehele waaier.

(2) Wetenschappelijk verspreidingssysteem
de gepatenteerde technologie van de Turbulentieverspreiding en het Normale effect van het schokscheren, maken deeltjes voldoende verspreiding, keuren wearable keramiek goed verbeteren het het werkleven van het verspreidingssysteem.

(3) De op mens-gebaseerde verrichtingswijze Handboek en Volledig automatisch, gemakkelijk kiest.

(4) Hoge precisie-automatische optische pad kalibratie systeem
Het is samengesteld uit nauwkeurige vier fase hybride stappenmotor, de inching precisie is te bereiken tot micron niveau, dus licht pad is altijd in een goede staat.

(5) Intelligente data-analyse-winnaar unieke software te ondersteunen
Analyse software te verzamelen grote hoeveelheid deeltjes informatie in hoge snelheid, en inverse deeltjesverdeling door ongedwongen vrije fitting technologie, dan intelligente statistieken en analyse van het testen van gegevens, zorgen voor nauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de output.

(6) De resultaten tonen niet alleen deeltjesdistributie, de cumulatieve waardekromme en typische deeltjesgrootte (D10, D50, D90.), maar steunen ook gebruiker-gedefinieerd analyseresultaat, zoals om het even welke eigenschappendeeltjesdiameter van D0 tot D100, Cumulatief percentage (groter dan of minder dan een bepaalde deeltjesdiameter).

(7) De gebruikers kunnen de output van het testrapport en vertoningsvormen volgens de industrievereisten ontwerpen.

Toepassing


De deeltjesgrootteanalysator wordt wijd gebruikt voor cement, ceramisch, geneeskunde, dope, kleurstof, opvulling, chemische producten, katalysator, braize, stof, additief, pesticide, explosief, grafiet, lichtgevoelig materiaal, brandstof, metaal en nonmetal poeder, calciumcarbonaat, kaolien en andere poedermaterialen.

Kwaliteitsborging

1. 1. Strikt in overeenstemming met ISO9001-2000 quality management system.2. Strikte controle van inkoop materialen, proces inspectie tot uiteindelijke deeltjesgrootte distributie test.3. QC afdeling uit te voeren kwaliteitscontrole verordeningen.
4. Alleen gekwalificeerde componenten zullen worden geassembleerd en totale laser deeltjesgrootte analyzer moet volledig worden geïnspecteerd vóór verkoop.
5.Laser deeltjesgrootte analyzer zal worden verwerkt voorkomen - shake test vóór levering.



Na de verkoop service

1.1. Operatie demo video CD zal worden offered.2. Bieden gratis-training service.
3. De kwaliteitsborgingsdatum is 1 jaar sinds het beëindigen van betaling, zal de Technologiesteun voor het leven worden verstrekt. En daarna, zullen wij de kosten innen als reparatietoebehoren verstrekken.
4. Onderhoud voor materiaalmislukking die door ongepaste behandeling wordt veroorzaakt (de aangewezen kosten zullen worden geïnd).
5. Wij bieden de componenten met gunstige prijs en duurzaam onderhoud.

FAQ


Aankoop laser deeltjesgrootte analyzer moet weten punten:

(1) Welke materialen moeten testen?
Als suspensie / emulsie, moet kiezen voor vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyzer, en sommige materialen worden ook gereageerd met water, dus moet vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyzer ook. In het algemeen, cement, metaalpoeders en pharamcy materialen moeten droge dispersie model deeltjesgrootte analyzer.

(2) Welke grootte bereik moet testen?
Nu, op basis van MIE verstrooiing, kan laser deeltjesgrootte analyzer test de deeltjesgrootte bereik is 0.01um-2000um.
Als materialen bereik is niet zo breed, bijvoorbeeld 10um-20um, kleiner bereik van de deeltjesgrootte distributon kiezen dichter bereik model zal preciser zijn, geen noodzaak om grote bereik model te kopen.


(3) Wat is dispersie media?
Voor vloeibare model, om dat monster kan goed dispergeren en circualte in de laser deeltjesgrootte analyzer, over het algemeen moeten we gebruik maken van water, alochol of organisch oplosmiddel als dispersie media.For droge dispersie model, gewoon perslucht gebruiken als dispersie media.In de huidige markt, Dry laser deeltjesgrootte analyzer kosten hoger is dan vloeibare dispersie modellen, dus als goed kan testen, vloeibaar model is beter.


Meer vragen, neem dan contact met ons op, zullen wij u de beste geschikte laser deeltjesgrootte analyzer voor u!


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
山东省

Locatie
济南市

Verdere informatie