Catalogus

Natte en droge deeltjesgrootteverdeler

29.05.2024 02:00

Natte en droge deeltjesgrootteverdeler

Reageer op advertentie

Winner 2309 MIE-verstrooiingsprincipe

Modelnr. Winner 2309A, Winner 2309B
Levering: Hoeveelheid (set) 1 - 2 > 2 Levering (dagen) 5
Aangepast logo (min. bestelling 1 set) Aangepaste verpakking (min. bestelling 1 set)

Inkoopgegevens

Verzendgarantie: Neem contact op met de leverancier om te onderhandelen over de verzendgegevens Geniet van een tijdige verzendgarantie

Betaling: Geniet van een gecodeerde en veilige betaling Bekijk details Retourneren & Terugbetaling Ontvang het product. Je hebt recht op terugbetaling binnen 30 dagen na ontvangst van het product. Details tonen Verpakking De laser particle sizer is verpakt in een multiplex kist. Haven Qingdao/Hong Kong Beschikbaarheid 500 sets/maand.

Productomschrijving: Winner2309 is een intelligente, volautomatische laser particle sizer.

De Winner2309 is een intelligente, volledig automatische laser partikel sizer die gebruik maakt van het MIE verstrooiingsprincipe en is een geïntegreerd model van het natte en droge dispersie systeem. De Winner2309 is het instrument bij uitstek voor kwaliteitscontrole afdelingen en wetenschappelijke onderzoeksfaciliteiten met een breed scala aan deeltjestypes en deeltjesgrootteverdelingen.

 

De belangrijkste kenmerken

(1) Natte en droge scheidings- en dispersie-eenheid
Het apparaat integreert natte en droge dispersietests, lost met succes het probleem op van de integratie van natte en droge technologie en realiseert schakelen met één toets.

(2) Intelligent volledig automatisch besturingssysteem, handmatige bediening, vrije keuze.
Selecteer de automatische modus, eenvoudig te leren en ondersteuning voor bediening met één knop.

(3) Gepatenteerde technologie van optisch pad systeem
concentratie Fourier-transformatie optisch pad systeem, zodat het verstrooide licht niet wordt beperkt door de lensopening, dual-laser orthogonaal licht met extra halfgeleiderlaser om de verstrooiingshoek te versterken van 45 graden tot 135 graden, uitbreiding van het meetbereik.

(4) Volledig automatische optische paduitlijning,
, is samengesteld uit hybride precisiestappenmotoren met vier fasen, waarvan de schaalnauwkeurigheid het micronbereik bereikt, om het optische pad te optimaliseren en de nauwkeurigheid en stabiliteit van de test te garanderen.

(5) Ingebouwd compleet monsterdispersiesysteem.
De integratie van mechanisch roeren, ultrasone dispersie en circulatiepad zorgt voor een uniforme dispersie en verdeling van de deeltjes en voorkomt ongewenste verschijnselen zoals ongelijkmatige verdeling van de deeltjes en een ongelijkmatige verdeling van de deeltjes.(6) De software van het apparaat zorgt voor een gelijkmatige dispersie en verdeling van de deeltjes en voorkomt ongewenste verschijnselen zoals ongelijkmatige verdeling van de deeltjes en overmatige afzetting van deeltjes als gevolg van de te lange buitenste buis van het dispersiesysteem, waardoor de representativiteit van de testresultaten wordt gegarandeerd.

(6) De software van het apparaat
De unieke vrije aanpassingstechnologie verzamelt dispersiegegevens tijdens het meetproces, zodat de deeltjesanalyse niet beperkt wordt door een functie en een getrouwe weergave is van de deeltjesverdeling.

Toepassingsgebieden

De Winner2309 wordt veel gebruikt in cement, keramiek, farmaceutica, emulsies, verf, kleurstoffen, pigmenten, vulstoffen, chemicaliën, katalysatoren, boorspoeling, schuurmiddelen, smeermiddelen, steenkool, sedimenten, stof, cellen, bacteriën, voedingsadditieven, pesticiden, grafiet, fotografische materialen, brandstoffen, inkt, metaalhoudende en niet-metaalhoudende poeders, calciumcarbonaat, kaolien, kolenslurry en andere poedermaterialen.

Kwaliteitsgarantie

1.1. Strikte naleving van ISO9001-2000 kwaliteitsmanagementsysteem 2. Strikte controle van materiaalaankoop tot procesinspectie tot de uiteindelijke test van de deeltjesgrootteverdeling 3. QC afdeling implementeert de kwaliteitscontrolevoorschriften van
4. Alleen gekwalificeerde onderdelen kunnen worden geassembleerd. alleen gekwalificeerde onderdelen kunnen worden geassembleerd, en de laser particle size analyser moet volledig worden getest voor verkoop
5. De laser particle size analyser wordt getest op trillingsbestendigheid voor het verlaten van de fabriek.

Service na de verkoop

1.1. Zorg voor een CD met videodemonstratie. 2.2. We bieden een gratis trainingsservice.
3. De kwaliteitsgarantie is 1 jaar na ontvangst van betaling en technische ondersteuning is levenslang gegarandeerd. Daarna brengen we de kosten van reparatieonderdelen in rekening als deze worden geleverd.
4. Reparaties die worden veroorzaakt door onjuiste bediening worden dienovereenkomstig in rekening gebracht.
5. We bieden componenten tegen voordelige prijzen en langdurig onderhoud.

 

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
山东省

Locatie
济南市

Verdere informatie