Catalogus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Kleine desktop nevel laser diffractie deeltjesgrootte analyser voor laboratoriumapparatuur

Reageer op advertentie

Internationale norm 13320 Winnaar 319

Productbeschrijving

De Winner 319 is een speciaal ontworpen en ontwikkeld tafelmodel voor het analyseren van deeltjesgrootte met een sproeilaser voor het testen van druppelgroottes. Het apparaat maakt gebruik van het Fraunhofer diffractieprincipe en het parallelle optische pad van de krachtige laser, wat voldoet aan de eisen van druppeltesten. Het inspectiebereik kan aangepast worden aan de wensen van de klant.

Belangrijkste kenmerken

1、Exclusieve gepatenteerde technologie
Representatieve parallelle optische inspectietechnologie en spectrale versterkingstechnologie maken een groot bereik mogelijk in een beperkte ruimte. Bovendien zijn meerdere extra geïntegreerde fotodetectoren toegevoegd, die effectief verstrooid licht kunnen opvangen vanuit alle hoeken binnen het inspectiegebied, waardoor de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de inspectie over het hele bereik wordt bereikt.

2、Unieke luchtstroombeveiliging
Met de luchtstroombeveiliging wordt de lens effectief beschermd en wordt vervuiling van de lens door vloeistofdruppels tijdens het inspectieproces voorkomen.

3、Gesplitste structuur
De gesplitste structuur en het instelbare testbereik voldoen aan de eisen van neveltesten onder alle omstandigheden, met contactloze meting, niet-interferentie en andere kenmerken. 4、Stabiele automatische optische uitlijning systeem, dat de aanpassing veroorzaakt door beslaan elimineert.

Moeilijkheid
Het lichtpad beweegt, en het lichtpad uitlijning systeem kan worden gecorrigeerd met een knop.

5、Meerdere modellen voor grootteverdeling
U kunt vrij kiezen tussen het standaardmodel, RR-verdeling en lognormale verdeling.
Volumeverdeling en getalverdeling kunnen vrij geconverteerd worden.


Toepassingen

Winner319 kan worden toegepast op brandbestrijding, bos, pesticide spray test, farmaceutische verstuiver druppel test, vliegtuig motor, spray granulatie, nozzle onderzoek, elke aerosol, enz.

Ons doel is om super kwaliteit en concurrerende prijs laser deeltjesgrootte analyser voor klanten over de hele wereld!
We hebben meer dan 10 eerste deeltjesgrootte analyser technologie in China!

Kwaliteitsborging

1. 1. Volg ISO9001-2000 strikt het systeem van het kwaliteitsbeheer 2. Strikte controle van het kopen van materialen, procesinspectie aan definitieve deeltjesgrootte distributietest3qC afdeling uit te voeren de kwaliteitscontrole verordeningen.
4. Alleen gekwalificeerde componenten zijn geassembleerd en totale laser deeltjesgrootte analyser moet volledig worden geïnspecteerd vóór verkoop.
5.De analysator van de laserdeeltjesgrootte zal worden verwerkt om schudtest vóór levering te verhinderen.

De naverkoopdienst

1.1. Operatie demo video-cd zal worden offered.2. bieden gratis training service.
3. De kwaliteitsborgingsdatum is 1 jaar na voltooiing van betaling, zal de technologiesteun levenslang worden verstrekt. En daarna zullen wij de kosten innen als reparatietoebehoren verstrekken.
4. Onderhoud voor apparatuur mislukking veroorzaakt door onjuiste behandeling (overeenkomstige kosten zullen worden verzameld).
5. Wij bieden de componenten met een gunstige prijs en duurzaam onderhoud.

 

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
山东省

Locatie
济南市

Verdere informatie