Catalogus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.01.2024 09:00

Medische nevel- en gasdeeltjesanalyser voor de cosmetica- en rookindustrie, Winner 311xp

Reageer op advertentie

Productomschrijving: Winner 311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer

De Winner311XP Benchtop Spray Laser Particle Sizer is ontworpen en ontwikkeld voor het testen van de druppelgrootteverdeling van kleine verstuivers. Het is met name geschikt voor medische vernevelaars, vernevelde geneesmiddelen, diverse aërosolen, sprays en andere kleine verstuivers en is vooral geschikt voor de eisen van de Nationale Farmacopee voor het testen van de deeltjesgrootte van inhalatie aërosolen, sprays, poeder nevels, etc.

Productdetails

De Winner311XP benchtop spray laser particle sizer is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het testen van de druppelgrootteverdeling van kleine verstuivers. Hij is speciaal geschikt voor medische vernevelaars, vernevelaars van geneesmiddelen, diverse spuitbussen, sprays en andere kleine verstuivers en voldoet in het bijzonder aan de eisen van de Nationale Farmacopee voor het testen van de deeltjesgrootte van inhalatie-aërosolen, sprays, nevelpoeders, etc.
Belangrijkste kenmerken

(1) Unieke gepatenteerde optische pad technologie Gebaseerd op het principe van laserverstrooiing, het apparaat maakt gebruik van een enkele bundel parallelle optische pad en dubbele lens en dubbele array detector technologie om een hoge collectie van verstrooid licht uit verschillende hoeken te garanderen, die de meetlimiet uitbreidt en verbetert de resolutie van het apparaat.

(2) Unieke luchtstroombeveiliging Het luchtstroombeveiligingssysteem kan de lens effectief beschermen, waardoor verontreiniging van de lens door druppeltjes tijdens het testproces wordt voorkomen en de levensduur van het apparaat wordt verlengd.

(3) Deeltjesgroottetest door sproeien, onmiddellijke test, onmiddellijke gegevens.

(4) Er zijn drie distributiewijzen: vrije distributie, R-R distributie en logaritmische distributie, die aan de behoeften van deeltjesgroottetests in verschillende industrieën kunnen voldoen.

(5) Het gebruik van onbeperkte vrije aanpassing gepatenteerde software analyse technologie, een ware reflectie van de deeltjesgrootte distributie.

(6) De productinspectie is zeer doelgericht: De benchtop spray laser particle sizer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de deeltjesgrootte eisen van inhalatie-aërosolen, sprays en poeder-aërosolen in de nationale farmacopee. In het testen, integreert het een verscheidenheid van gepatenteerde technologieën van Winner Particle Company, dat is de beste keuze voor kleine spray deeltjesgrootte testen.


1.1 Strikt voldoen aan ISO9001-2000 kwaliteitsmanagement systeem, 2. Strikt controle van materiaal inkoop tot proces controle om de uiteindelijke deeltjesgrootte distributie test.
3) De afdeling kwaliteitscontrole voert kwaliteitscontrole regelgeving.
4, Alleen gekwalificeerde onderdelen kunnen worden gemonteerd, laser deeltjesgrootte analyser assemblage moet volledig worden geïnspecteerd vóór de verkoop.
5, Laser deeltjesgrootte analyser voert anti-schudden test voor het verlaten van de fabriek.

|Model Winner311XP Beschikbaarheid: Hoeveelheid (Set) 1 - 2 > 2 Beschikbaarheid (Dagen) 5 om te onderhandelen Aanpassing: Aangepast logo (Minimum bestelhoeveelheid 1 set) Aangepast verpakking (Minimum bestelhoeveelheid 1 set) Aankoop Details Leveringsgarantie: Neem contact op met de leverancier om de leveringsdetails te bespreken en te genieten van de verzendgarantie Betaling: --- Encryptiebeveiliging is beschikbaar. Bekijk Betalingsgegevens Retourneren & Restitutie Je hebt recht op restitutie binnen 30 dagen na ontvangst van het product. Bekijk Details Voor meer informatie, inclusief prijzen, maatwerk en verzending, kunt u contact opnemen met: Negotiate Now Jinan Winner Particle Instruments Co Manufacturer, Trading Company Verpakking Beschrijving Laser Particle Sizer is verpakt in een multiplex doos. Haven Qingdao / Hong Kong Beschikbaarheid 500 sets / maand.


After-sales service


1.1 Als klanten nodig hebben, zullen we sturen technici om de laser deeltjesgrootte analyser te installeren thuis (op hetzelfde moment bieden de werking demonstratie video disc). 2. zorg voor gratis training.
(3) De kwaliteitsgarantie is 1 jaar na betaling, en technische ondersteuning wordt levenslang geboden. Daarna brengen we onderhoudsonderdelen in rekening als deze worden geleverd.
4) We repareren apparatuurstoringen als gevolg van onjuiste bediening (tegen betaling).
(5) We leveren onderdelen tegen een gunstige prijs en zorgen voor onderhoud op de lange termijn.
Veelgestelde vragen

Waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een laser-deeltjesanalyser:

(1) Welke materialen moeten getest worden?
Een vloeistofdispersieve deeltjesanalyser moet geselecteerd worden voor suspensies/emulsies. Sommige materialen reageren ook met water, zodat ook een vloeistofdispersieve deeltjesanalyser nodig is. Over het algemeen zijn droge dispersiedeeltjesanalysatoren nodig voor cement, metaalpoeders en fasematerialen.

(2) Hoe groot is het te testen deeltjesgroottebereik?
Op dit moment kunnen laser-deeltjesgrootteanalysers een deeltjesgroottebereik van 0,01um-2000um testen op basis van MIE-verstrooiing.
Als het deeltjesgroottebereik van het materiaal niet zo groot is, bijv. 10um-20um, en het bereik van de deeltjesgrootteverdeling klein is, is het nauwkeuriger om een model met een kleiner bereik te kiezen en is het niet nodig om een model met een groot bereik aan te schaffen.


(3) Wat is het dispergeermedium?
Voor vloeibare modellen is meestal water, catechol of organische oplosmiddelen nodig als dispergeermedium, zodat het monster goed gedispergeerd kan worden en kan circuleren in de laser partikelgrootte analyser. Voor modellen met droge dispersie is alleen perslucht nodig als dispersiemedium. In de huidige markt kosten droge laser-deeltjesgrootte analysers meer dan modellen met vloeibare dispersie, dus vloeibare modellen zijn beter als ze goed getest kunnen worden.


Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op en wij adviseren u over de meest geschikte laser-deeltjesgrootte analyser voor uw toepassing!


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
山东省

Locatie
济南市

Verdere informatie