Catalogus

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Analyse van nanodeeltjesgrootte en zetapotentiaal

Reageer op advertentie

Winner 901 Fotoncorrelatie DLS Nanodeeltjesgrootte- en zetapotentiaalanalysator

Testbereik 1-10000nm

 

Product beschrijving


De Winner901 Nano Particle Size and Potential Analyser is een nieuw high-end product van Winner Particle Instrument Co., Ltd. voor deeltjesgrootte analyse met behulp van dynamische lichtverstrooiing, die zowel de zeta potentiaal als de grootte van nanodeeltjes kan meten.

 

Productdetails:


De Winner901 maakt gebruik van elektroforetische lichtverstrooiingstechnologie om de zetapotentiaal te meten en het iso-elektrisch punt te verkrijgen, en maakt gebruik van statische lichtverstrooiingstechnieken (SLS) om het moleculaire gewicht te meten. Vergeleken met andere apparaten van hetzelfde type in binnen- en buitenland, heeft het significante voordelen en kan het gebruikt worden in verschillende experimenten in combinatie met de laser particle size distribution analyser.


Toepassing:


De Winner901 Nano Particle Size and Potential Analyser heeft zowel zeta potentiaal als nano deeltjesgrootte analyse en testfuncties. Het is geschikt voor het meten van de deeltjesgrootte en oppervlaktepotentiaal van een verscheidenheid aan verschillende nano-emulsies, suspensie colloïden, enz. Het kan worden gebruikt in de fijnchemische industrie voor nanomaterialen, R&D en productiekwaliteitscontrole van oppervlakteactieve stoffen, oligomeren, enz. Het is ook een productontwikkelings- en kwaliteitscontroletester voor drukinkt, farmaceutische preparaten en andere industrieën.

Belangrijkste kenmerken


Testprincipe:
Met behulp van het principe van elektroforetische lichtverstrooiing en fotoncorrelatiespectroscopie werd de grootte van het zeta-potentiaal van de deeltjes bepaald op basis van de elektroforetische bewegingssnelheid van de deeltjes in de vloeistof. De populatiesnelheid van de elektroforetische beweging van de deeltjes en de hoeveelheid Dopplerverschuiving van het verstrooide licht veroorzaakt door de laserbestraling van deze deeltjes varieerde. Fotoncorrelatiespectroscopie analyseert de grootte van de zetapotentiaal van de deeltjes op basis van de frequentieverschuiving.

Gegevensverwerving met ultrahoge snelheid:
De kerncomponent van het apparaat is de HA1024 digitale correlator, die de intensiteit van het elektroforetisch verstrooid licht kan verwerven en de autocorrelatiefunctie in realtime kan berekenen om de informatie over de elektroforetische bewegingssnelheid van de deeltjes effectief weer te geven en de basis te leggen voor de nauwkeurigheid van de zetapotentiaaltestresultaten.
Zeer gevoelige signaal-ruisverhouding:
Door het gebruik van professionele hoogwaardige fotomultiplicatorbuizen heeft het instrument een extreem hoge gevoeligheid en een hoge signaal-ruisverhouding voor fotonsignalen.
Constante temperatuurregeling met hoge precisie:

Door het gebruik van halfgeleidertechnologie voor temperatuurregeling is de nauwkeurigheid van de temperatuurregeling maar liefst 0,1 °C.1 °C, zodat het monster zich tijdens het gehele testproces altijd in een constante temperatuurtoestand bevindt, waardoor afwijkingen in de test als gevolg van veranderingen in de vloeistofviscositeit en de Brownse beweging door temperatuurveranderingen worden voorkomen en de nauwkeurigheid en stabiliteit van de testresultaten worden gegarandeerd.
Stabiel optisch wegsysteem:
Het optische wegsysteem dat is opgebouwd uit het optische frequentieverschuivingsapparaat en optische vezelkoppelingstechnologie maakt niet alleen het detectiesysteem klein, maar heeft ook een sterk anti-interferentievermogen, waardoor de stabiliteit van de test wordt gegarandeerd.

FAQ


Aankoop laser deeltjesgrootte analyser moet weten punten:

(1) Welke materialen moeten testen?
Als suspensie / emulsie, moet vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyser te kiezen, en sommige materialen worden ook gereageerd met water, dus moet vloeibare dispersie deeltjesgrootte analyser ook. In het algemeen, cement, metaalpoeder en pharamcy materialen nodig droge dispersie
model deeltjesgrootte analyser.

(2) Welke grootte bereik moet testen?
Tot nu toe op basis van MIE verstrooiing, laser deeltjesgrootte analyser kan meten de deeltjesgrootte bereik is 0.01um-2000um. Als materialen bereik is niet zo breed, bijvoorbeeld 10um-20um, kleiner bereik van de deeltjesgrootte distributon kiezen smaller bereik model
nauwkeuriger zal zijn, geen noodzaak om groot bereik model te kopen.

(3) Wat is dispersie media?
Voor vloeibare model, zodat het monster goed kan dispergeren en circualte in de laser deeltjesgrootte analyser, meestal moeten we water, alochol of organisch oplosmiddel te gebruiken als dispersie media.In de huidige markt, droge laser deeltjesgrootte analyser kosten is hoger dan vloeibare dispersie modellen, dus als goed om te testen, vloeibaar model is beter.

Meer vragen, neem dan contact met ons op, zullen wij u de beste geschikte laser deeltjesgrootte analyser voor u!


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
山东省

Locatie
济南市

Verdere informatie