Catalogus

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF-analysator

Reageer op advertentie

De Thermo Scientific Niton XL2 XRF analyzer is een gebruiksvriendelijke, robuuste en betrouwbare edelmetaal analyzer die snelle en nauwkeurige analyseresultaten levert.

De Niton XL2 analyzer is

eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger dan nitrietmethodes en biedt een uitgebreidere gelijktijdige analyse van alle edelmetalen dan vuurtesten

. De Thermo Scientific Niton XL2 analyzers bieden hoge prestaties en geavanceerde elektronica met behoud van de point-and-shoot eenvoud die het kenmerk is van al onze XRF instrumenten. Afgedicht tegen vocht en stof met 100% geïntegreerde software tools, zijn deze analysers lichtgewicht maar robuust gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan - in het veld of op de werkvloer. De Niton XL2 is ergonomisch ontworpen en heeft daglicht leesbare pictogrammen, aanpasbare menu's, meertalige opties en een standaard analytisch bereik van meer dan 25 elementen van zwavel tot uranium.

Met een standaard geïntegreerde camera voor nauwkeurige positionering van het analysegebied, biedt de XL2 Analyzer directe, niet-destructieve elementanalyse van legeringsmaterialen van titanium tot nikkel, evenals analyse van tramp- en sporenelementen. Lichtgewicht, robuuste handheld Niton XL2 Analyzers zijn zeer geschikt voor een groeiende lijst van toepassingen, waaronder schrootidentificatie, mijnbouw en exploratie, en het screenen van lood voor consumenten- en elektronische goederen.

De Niton XL2 is het instrument bij uitstek wanneer u nauwkeurigheid, precisie en gebruiksgemak nodig hebt. Het is het ideale instrument om

  • Metaallegeringen te analyseren voor schrootrecycling of QC van eindproducten
  • Kwaliteitscontrole, fabrieksoperaties en exploratie in de buurt van mijnen uit te voeren
  • Elektronica en consumptiegoederen te screenen op lood

De Niton XL2 analysers van Thermo Scientific bieden u vele duidelijke voordelen
  • Zeer gebruiksvriendelijk - zelfs voor niet-technisch personeel
  • Robuust ontwerp voor echte industriële omgevingen
  • Werkelijk niet-destructieve test met vrijwel onmiddellijke resultaten
  • Van inschakelen tot trekker overhalen tot resultaten in seconden
  • Betrouwbare analyse met technologie van de marktleider


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië