Catalogus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf Edelmetaalanalysator

Reageer op advertentie

De Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer van Thermo Scientific biedt nu een snelle, nauwkeurige en vooral niet-destructieve methode om de chemie en zuiverheid van alle edele metalen te testen. De Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer detecteert snel vals goud en verguldsel en geeft gebruikers de exacte elementaire samenstelling van munten en sieraden, zodat ze volledig zeker kunnen zijn van de waarde van de edelmetalen die ze kopen en verkopen

. De snelste, eenvoudigste en meest nauwkeurige tester op de markt! Onderzoek snel het exacte edelmetaalgehalte in het item dat je test met een simpele druk op de knop. Seconden nadat je op de knop hebt gedrukt, ontvang je een veilige, nauwkeurige en betrouwbare analyse van de elementverdeling van het item dat je aan het testen bent.

Met de volatiliteit en hoge prijs van goud kan het een dure fout zijn om slechts een kleine variatie in samenstelling niet te detecteren. De Thermo Scientific Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer biedt een snelle, nauwkeurige en vooral niet-destructieve methode om de zuiverheid en chemie van alle edelmetalen te testen. De Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer detecteert snel vergulding en vals goud en geeft je de exacte elementaire samenstelling van sieraden en munten, zodat je absoluut zeker kunt zijn van de waarde van de edelmetalen die je koopt en verkoopt.

De Niton XL2 XRF Precious Metal Analyzer biedt nauwkeurige analyse binnen enkele seconden in een robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk pakket. De inhoud van alle goud en edelmetalen kan worden gemeten zonder dat de kalibratie handmatig moet worden aangepast aan het te analyseren metaal - bijvoorbeeld zilver (Ag), goud (Au), palladium (Pd) en platina (Pt).

Diepgaandere en snellere analyse dan vuurtesten met vergelijkbare precisie
Sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger dan salpeterzuurtesttechnieken
Thermo Scientific AuDIT gouddetectietechnologie maakt efficiënte detectie mogelijk van de meeste vergulde voorwerpen
Gebruikers kunnen zowel de aanwezigheid als de concentratie van schadelijke zware elementen en andere sporen van legeringen nauwkeurig achterhalen, wat van invloed kan zijn op de waardebepaling en komende raffinagevereisten


Eigenschappen
  • Ergonomisch ontwerp
  • Eenvoudige point-and-shoot functie - zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs door niet-technisch personeel
  • Niet-destructieve analyse met vrijwel onmiddellijke resultaten
  • Perfect voor retailomgevingen
  • Standaard analytisch bereik: >25 elementen van S tot U elementen (gebaseerd op de toepassing)
Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië