Catalogus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ECHOGRAFIE

Reageer op advertentie

Het GE Voluson E10 echografieapparaat is een hoogwaardige echografie voor de vrouwengezondheidszorg die de naam "Premium" echt eer aandoet. De meest opvallende functie is de nieuwe Matrix 4D transducer. Dit is een volledig elektronische 4D-sonde zonder bewegende onderdelen. Dit betekent dat er geen "vegen" van de sonde is en dat alle beelden gelijktijdig en zonder vertraging worden verkregen. Dit betekent dat de framerates hoger zijn, de beeldkwaliteit geweldig is en de diagnostische beelden veel nauwkeuriger zijn

. Het Voluson E10 ultrasoundsysteem, het nieuwste in onze Expert Series, is ontworpen voor de geavanceerde praktijk voor vrouwengeneeskunde. Waar complexe gevallen de regel zijn, niet de uitzondering. Waar u dagelijks moeilijke diagnostische vragen oplost. Waar patiënten naar u toe komen voor zelfverzekerde antwoorden.

De nieuwe Voluson E10 is gebaseerd op de innovatieve Radiance-systeemarchitectuur die nieuwe normen stelt op het gebied van beeldvormingsprestaties* door spectaculaire 2D- en 3D/4D-beelden te leveren; uitstekende penetratie voor uw technisch moeilijke onderzoeken; nieuwe tools voor volumebeeldvorming en geavanceerde toepassingen om u te helpen moeilijke gevallen aan te pakken. De Voluson E10 ondersteunt ook GE's volgende generatie HDliveTM - HDlive Silhouette en HDlive Flow - de beelden zijn werkelijk buitengewoon!

GE wordt algemeen erkend als wereldleider op het gebied van ultrasoundsysteemtechnologie voor de vrouwengezondheidszorg. De GE Voluson serie van echografieapparatuur van het bedrijf stelt gynaecologen en clinici op het gebied van verloskunde, gynaecologie en fertiliteit in staat om complexe onderzoeken naar de gezondheid van vrouwen uit te voeren, waarbij nauwkeurige diagnostiek wordt geleverd door middel van superieure beeldkwaliteit op een tijdskritische manier.

De GE Voluson E10 is ontworpen om de goedkopere GE Voluson E8 te vervangen, maar niet volledig, omdat het vier keer de verwerkingskracht van de GE Voluson E8 biedt, waardoor geavanceerde toepassingen en een efficiënte workflow mogelijk zijn. In vergelijking met de E8 heeft de E10 een groter scherm voor een betere weergave van scans, een geavanceerdere bundelvorming en nieuwere renderingtechnologieën. De uitzonderlijke verwerkingskracht en snelheid van de GE Voluson E10 betekenen snellere rendertijden en vloeiendere framerates die HD live bieden die extreem helder en realistisch is.

GE Voluson E10 Kenmerken en Specifieke eigenschappen
  • 4D elektronische matrix 4D transducer
  • HD Live
  • 23" breedbeeld LED-monitor
  • 12.1" multitouch aanraakscherm
  • Sondepoort verlichting
  • Geoptimaliseerde ergonomie
  • V-SRI geavanceerde volumetrische spikkelreductie
  • Zeer hoge framerates in 2D en 4D beeldvorming
  • 4x meer verwerkingskracht dan de Voluson e8

Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
DKI Jakarta

Locatie
Kota Jakarta Selatan

Einddatum
31.12.2024 08:55