Catalogus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ECHOGRAFIE SCANNER CTS8800 PLUS

Reageer op advertentie

De SIUI CTS-8800 echografiemachine is een draagbaar apparaat en combineert de nieuwste technologie op het gebied van echografie met spikkelonderdrukkingstechnologie en verbeterde zoom. De SIUI CTS-8800 is zeer gebruiksvriendelijk voor alle operators en beschikt over een stabiel besturingssysteem met een HDD van 160 GB. In staat om 4D zwart-wit beelden te produceren tegen lagere kosten dan zijn concurrenten. De SIUI CTS-8800 is de meest kosteneffectieve 4D ultrasound beeldvormingsapparatuur op de markt. 

De SIUI CTS-8800 ultrasoundmachine is het eerste instapsysteem dat geavanceerde beeldvormingsfuncties combineert met draadloze technologie. Veterinaire presets, beeldopslag en directe beeldoptimalisatie maken alles logisch en gebruiksvriendelijk. De CTS-8800 biedt technologieën zoals Spatial Compound Imaging, Tissue Harmonics, Speckle Reduction en Variable Image Focusing om beelden van hoge kwaliteit te produceren. Door deze hoogtechnologische functies te combineren met draadloze beeldoverdracht kan de CTS-8800 uw kliniek naar de voorhoede van de technologie brengen.


VERSATILE 4D CAPABILITY
De CTS-8800 Plus biedt uitmuntende 4D-beeldvorming voor een verbazingwekkende prijs. De volumetrische beeldvormingstechnologie omvat obstetrische 4D-foetusbeeldvorming en gynaecologische transvaginale volumetrische beeldvorming, die nauwkeurigere en specifiekere beelden laten zien voor verschillende klinische vereisten.

SPATIAL COMPOUND IMAGING
De technologie helpt echo-artefacten te verminderen en de ruimtelijke resolutie te verbeteren door het doelwit te scannen met multirichting bundelvorming.

ADVANCED IMAGING TECHNOLOGY
Speckle reduction technology
De technologie helpt ruis en artefacten te verminderen, schaduw en randen van het onderwerp te zuiveren, de contrastresolutie te verbeteren en
van vroege weefsel-/structuursessie te identificeren.

Smart One Key Optimization
Het systeem past op een slimme manier TGC en B gain in de B-modus aan, evenals de basislijn, PRF en PW gain om het beste Z/W-beeld en PW
-beeld te verkrijgen door slechts één toets in te drukken.

GEWAARDE TOEGEVOEGDE KLINISCHE OPLOSSINGEN
Panoramische beeldvorming
Het systeem biedt artsen een breder zicht om weefsels in een groot gebied te scannen met de beweging van de scannende transducer.

Draadloze beeldoverdracht naar iPad/iPhone en draadloze PC-printer
Het systeem biedt mobiel werken in ziekenhuizen en klinieken door on-scan beelden weer te geven via iPad, iPhone, zelfs als de arts niet in de buurt is van het ultrasoundsysteem.

Upgrades voor kleuren Doppler
Het systeem ondersteunt upgrades van kleuren flow mapping, gepulseerde golf Doppler en triplex modus, waardoor het zelf een compleet kleuren
Doppler echografiesysteem is, ideaal voor gebruikers op instapniveau.

SIUI CTS-8800 Echografie Machine Kenmerken
  • Hoge resolutie 10" LCD-monitor
  • Technologie voor spikkelreductie
  • 512 frame Cineloop
  • Probes met meerdere frequenties
  • 4D en 2D beeldvorming
  • Beeldoptimalisatie met één druk op de knop
  • Veterinaire presets
  • Reproductietabellen voor grote en kleine dieren
  • Abdominale en cardiale meetprogramma's
  • Draadloze beeldtransmissie

Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
DKI Jakarta

Locatie
Kota Jakarta Selatan

Einddatum
31.12.2024 09:45