Catalogus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

11.07.2024 16:00

NIEUWE LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Reageer op advertentie

De Leica GS18 is een zelflerende GNSS slimme antenne en bevat alle componenten van de Leica GS18T, exclusief kantelcompensatie. Data kan worden opgeslagen in het interne geheugen of op een SD kaart.

Introductie van de Leica GS18 I, een veelzijdige, landmeetkundige GNSS RTK rover met Visual Positioning. Ontworpen voor landmeetkundige professionals om punten te meten die voorheen niet eenvoudig en nauwkeurig konden worden gemeten met een GNSS rover. Nu kun je de locatie snel vastleggen in beelden en daaruit punten opmeten, in het veld of later op kantoor. Voor GS18 betekent I beeldvorming.

Sensor fusie van GNSS, IMU en een camera komen samen om Visual Positioning technologie te creëren, wat resulteert in een GNSS RTK rover die zo krachtig is dat je kunt meten wat je ziet. GS18 I heeft alle functionaliteit van de Leica GS18 T: naast Visual Positioning kunnen gebruikers bijvoorbeeld punten in kaart brengen met een gekantelde of genivelleerde pool.
Meet punten met belemmerd zicht op de hemel efficiënter en eenvoudiger.
Leg punten vast die u eerder niet kon bereiken met een GNSS rover.
Krijg meer flexibiliteit en controle, zonder gebruik te hoeven maken van extra tijdrovende apparatuur.
Breng honderden punten in kaart met landmeetnauwkeurigheid binnen enkele minuten.
Leg de scène snel vast en beslis later wat er moet worden gemeten - zelfs als de scène later verandert of verdwijnt.
Tik op een beeld om een punt te meten in het veld of op kantoor.
Snel en grondig zodat u elk detail vastlegt.


Mapping en landmeten is nu eenvoudiger, veiliger en efficiënter dan ooit tevoren. Maak kennis met de Leica GS18 I GNSS RTK rover met Visual Positioning. Hiermee kun je moeiteloos punten meten die je voorheen niet kon bereiken. Leg de locatie vast met de GS18 I en breng punten in kaart vanuit beelden. Een GNSS RTK rover die zo innovatief is dat je gevels en hoeken nauwkeurig kunt opmeten zonder van gereedschap te hoeven wisselen. Zodra je het terrein vastlegt, kun je elk detail meten wanneer je maar wilt.

Innovative
De Leica GS18 I is een nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken GNSS RTK rover. Het maakt gebruik van zeer innovatieve Visual Positioning technologie gebaseerd op naadloze integratie van GNSS, IMU en een camera. Het stelt je in staat om meetpunten te meten in beelden op locatie en op kantoor. Creëer puntenwolken van vastgelegde data met Infinity om de mogelijkheden nog verder uit te breiden.

Fast
Ontworpen om grote hoeveelheden punten efficiënt te meten. Met de Leica GS18 I kunt u beelden vastleggen en honderden punten binnen enkele minuten opmeten, ook op plaatsen die fysiek niet toegankelijk zijn. Door beelden te gebruiken om deze punten te meten, kunt u de tijd die u op locatie doorbrengt verkorten en dubbel werk verminderen: zodra u de locatie hebt vastgelegd, hebt u elk detail gemeten.

Veelzijdig
De beeldvormende kracht heeft de regels van het spel veranderd. Doordat u kunt meten wat u ziet, kunt u nu op plaatsen komen waar u voorheen niet kon komen zonder van gereedschap te wisselen of door obstakels te klimmen. Dat geeft u flexibiliteit in het veld, maakt apparatuur en bemanning vrij en maximaliseert echt de productiviteit van uw projecten, wat resulteert in hogere winsten.

Prijs $5.500


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Jawa Timur

Locatie
Surabaya

Einddatum
31.12.2024 20:20