Catalogus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

19.10.2024 01:05

GEBRUIKTE LEICA GS18 I GNSS RTK ROVER

Reageer op advertentie

Sensorfusie van GNSS, IMU en een camera komen samen om Visual Positioning technologie te creëren, wat resulteert in een GNSS RTK rover die zo krachtig is dat je kunt meten wat je ziet.

GS18 I heeft alle functionaliteit van de Leica GS18 T: naast Visual Positioning kunnen gebruikers bijvoorbeeld punten in kaart brengen met een gekantelde of genivelleerde pool.

Introductie van de Leica GS18 I, een veelzijdige, landmeetkundige GNSS RTK rover met Visual Positioning. Ontworpen voor landmeetkundige professionals om punten te meten die voorheen niet gemakkelijk en nauwkeurig konden worden gemeten met een GNSS rover. Nu kun je de locatie snel vastleggen in beelden en daaruit punten opmeten, in het veld of later op kantoor. Voor GS18 bedoel ik beeldvorming.

Sensorfusie van GNSS, IMU en een camera komen samen om Visual Positioning technologie te creëren, wat resulteert in een GNSS RTK rover die zo krachtig is dat je kunt meten wat je ziet. GS18 I heeft alle functionaliteit van de Leica GS18 T: naast Visual Positioning kunnen gebruikers bijvoorbeeld punten in kaart brengen met een gekantelde of genivelleerde pool.
Meet punten met belemmerd zicht op de hemel efficiënter en eenvoudiger.
Leg punten vast die je voorheen niet kon bereiken met een GNSS rover.
Krijg meer flexibiliteit en controle, zonder extra tijdrovende apparatuur te hoeven gebruiken.
Breng binnen enkele minuten honderden punten in kaart met meetnauwkeurigheid.
Leg de scène snel vast en beslis later wat er moet worden gemeten - zelfs als de scène later verandert of verdwijnt.
Tik op een afbeelding om een punt in het veld of op kantoor te meten.
Snel en grondig, zodat u elk detail vastlegt.


In kaart brengen en opmeten is eenvoudiger, veiliger en efficiënter dan ooit tevoren. Maak kennis met de Leica GS18 I GNSS RTK rover met Visual Positioning. Hiermee kun je moeiteloos punten meten die je voorheen niet kon bereiken. Leg de locatie vast met de GS18 I en breng punten in kaart vanuit beelden. Een GNSS RTK rover die zo innovatief is dat je gevels en hoeken nauwkeurig kunt opmeten zonder van gereedschap te hoeven wisselen. Zodra je het terrein hebt vastgelegd, kun je elk detail meten wanneer je maar wilt.

Innovatief
De Leica GS18 I is een nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken GNSS RTK Rover. Hij maakt gebruik van zeer innovatieve Visual Positioning technologie gebaseerd op naadloze integratie van GNSS, IMU en een camera. Het stelt je in staat om meetpunten te meten in beelden op locatie en op kantoor. Maak puntenwolken van vastgelegde gegevens met Infinity om de mogelijkheden nog verder uit te breiden.

Snel
Ontworpen om grote hoeveelheden punten efficiënt te meten. Met de Leica GS18 I kunt u beelden vastleggen en honderden punten binnen enkele minuten opmeten, ook op plaatsen die niet fysiek toegankelijk zijn. Door beelden te gebruiken om deze punten te meten, kunt u de tijd die u op locatie doorbrengt verminderen en dubbel werk beperken: zodra u de locatie hebt vastgelegd, hebt u elk detail gemeten.

Veelzijdig
De kracht van beeldvorming heeft de regels van het spel veranderd. Doordat je kunt meten wat je ziet, kun je nu op plaatsen komen waar je eerder niet kon komen zonder van gereedschap te wisselen of door obstakels te klimmen. Dat geeft u flexibiliteit in het veld, maakt apparatuur en bemanning vrij en maximaliseert echt de productiviteit van uw projecten, wat resulteert in hogere winsten.

Prijs € 2.700


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Jawa Timur

Locatie
Surabaya

Einddatum
28.12.2024 09:00