Catalogus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NIEUW

Reageer op advertentie

De Leica Absolute Tracker AT960 is een robuuste, alles-in-één lasertracker, die past in een enkele flightcase. Hij biedt standaard hoge-snelheid dynamische metingen en is een complete oplossing voor 6 vrijheidsgraden (6DoF) aftasten, scannen en geautomatiseerde inspectie en reflectormeting.

Een nieuwe generatie draagbaar CMM systeem, gebaseerd op bewezen technologie, de AT960 brengt de 6DoF functionaliteit samen, geïntroduceerd met de Leica Absolute Tracker AT901 en de draagbaarheid en bruikbaarheid geleverd door de compacte Leica Absolute Tracker AT403. Het resultaat is een zeer geavanceerde en toch eenvoudig te gebruiken meetoplossing voor grote volumes, die minder weegt dan 14 kg.

De AT960 lasertracker kan eenvoudig worden vervoerd, snel worden uitgepakt en binnen enkele minuten worden ingeschakeld om vrijwel overal hoogwaardige metingen te leveren. Dynamische functies en flexibele functionaliteit geven gebruikers absolute snelheid, nauwkeurigheid en draagbaarheid.

Met draadloze communicatie en een optie om op batterijen te werken, maakt het geïntegreerde technologie-ontwerp van de AT960 langdurige instellingen tot het verleden. De Leica Absolute Interferometer (AIFM) maakt nauwkeurige hogesnelheidsmetingen aan een bewegend doel mogelijk, terwijl de innovatieve PowerLock functie ervoor zorgt dat een onderbroken bundel direct wordt hersteld zonder tussenkomst van de gebruiker, waardoor de werklast voor de operator en de trainingsvereisten worden verminderd. De intuïtieve touchscreen bediening minimaliseert de kans op gebruikersfouten en bespaart tijd, moeite en geld. De controle- en compensatiearchitectuur betekent dat basisaanpassingen in het veld kunnen worden uitgevoerd, terwijl het robuuste ontwerp een werking op specificatie garandeert met minimale kalibratie en onderhoud


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Jawa Timur

Locatie
Surabaya

Einddatum
28.12.2024 09:00