Catalogus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

03.11.2023 01:05

PLANMECA PROMAX DIMAX 4 SENSOR, TE KOOP!!!

Reageer op advertentie

Planmeca ProMax 3D is een productfamilie die bestaat uit uitzonderlijke all-in-one units. Met drie verschillende soorten driedimensionale beeldvorming - evenals panoramische, extraorale bitewing en cefalometrische beeldvorming - kunnen deze intelligente producten voldoen aan al uw behoeften op het gebied van maxillofaciale beeldvorming.

Het Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-apparaat is ontworpen om veelzijdige 3D-beeldvormingsmogelijkheden te bieden, met innovatieve functies zoals bewegingscorrectie en een standaard beeldvormingsprotocol met lage dosis - waardoor het ideaal is voor algemene tandheelkunde, endodontie en nog veel meer.

Van het visualiseren van de sinussen tot het vastleggen van de kleinste botstructuren in de oren, het Planmeca ProMax 3D Plus CBCT-apparaat is een krachtpatser op het gebied van 3D-beeldvorming en biedt een uitgebreid zicht op het maxillofaciale gebied, voorbij het gebit. Ontworpen ter ondersteuning van panoramische, cefalometrische en 3D beeldvormingstoepassingen - met een endodontische beeldmodus die kleine anatomische details vastlegt in hoge resolutie - is de ProMax 3D Plus een veelzijdig 3D-apparaat dat de ultieme diagnostische nauwkeurigheid en controle biedt. Bovendien biedt dit alles-in-één CBCT-apparaat met Planmeca CALM-technologie voor het verwijderen van artefacten veroorzaakt door beweging, in combinatie met Ultra Low Dose 3D-beelden bij een drastisch verlaagde patiëntdosis, een positieve patiëntervaring van begin tot eind.
Naadloos. Ontworpen met een uniek SmartPan-systeem waarmee 2D- en 3D-beelden kunnen worden gemaakt met dezelfde sensor
Toegankelijk. Uitgerust met face-to-face positionering voor staande, zittende en rolstoeltoegankelijkheid
Innovatief. Beschikt over gepatenteerde SCARA-technologie (Selectively Compliant Articulated Robot Arm) voor onbeperkte beweging tijdens roterende maxillofaciale beeldvorming
Veelzijdig. Beschikt over een maximaal gezichtsveld van Ø20x10 cm met één enkele scan
Compatibel. Ondersteunt Mac OS/PC-functionaliteit, met de Planmeca Romexis software die een volledige CAD/CAM-workflow kan beheren

Promax die werd geüpgraded naar 3D CBCT. Dimax 4 is de meest recente versie die beschikbaar is voor 2D.


Reageer op advertentie

Rubriek
Behoeften

Staat
Indonesië

Gebied
Jakarta

Locatie
Jakarta

Einddatum
31.12.2024 08:40