Catalogus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX INTRAORALE SCANNER

Reageer op advertentie

De iTero Element Flex1 geeft u de ultieme mobiliteit, zodat u uw patiënten overal kunt behandelen. Met de wand-only configuratie is de kracht van iTero Element technologie binnen handbereik, zodat u zelfs in de kleinste praktijk volledige boogscans kunt maken.

Een krachtige oplossing die u van kamer naar kamer of van kantoor naar kantoor kunt meenemen. Met de iTero Element Flex bent u maximaal mobiel en kunt u uw patiënten overal verzorgen. De configuratie die alleen aan de muur bevestigd is, geeft u de kracht van iTero Element technologie direct in handen, zodat u zelfs in de kleinste praktijk volledige boogscans kunt maken.

iTero Element Flex is een systeem dat een snelle en eenvoudige overdracht tussen praktijken mogelijk maakt, zodat huisartsen en orthodontisten volledige boogscans kunnen maken in verschillende praktijken.

De "wall-only" configuratie van iTero Element Flex is een draagbare scanner voor transport van de ene praktijk naar de andere en stelt artsen in staat om de kracht van visualisatie vanuit de stoel te benutten. Het is ideaal voor praktijken met meerdere vestigingen die een handige en gemakkelijk te vervoeren scanner nodig hebben. Door gebruik te maken van compatibele laptops kunnen artsen nu overal scannen, zelfs in de kleinste praktijken. De Element Flex wordt geleverd met een op maat gemaakte draagtas.

De Element Flex, de keuze, wordt geleverd met een op maat gemaakte draagtas en maakt connectiviteit mogelijk. Elke scanner heeft dezelfde functies als zijn voorganger. Oorspronkelijk werden intraorale scanstaven als moeilijk te gebruiken en omvangrijk beschouwd. Dus toen het tijd was om een aankoopbeslissing te nemen, besloten artsen om het zonder hen te doen. Nu is er een breed scala aan opties.

Met de introductie van deze Element Flex kunnen scans direct op laptops worden uitgevoerd, waardoor intraoraal scannen mobieler is dan ooit tevoren. Dit is echter niet de enige uitvinding op het gebied van IOS-scannen. De nieuwste versie van 3shape, de TRIOS MOVE, biedt een draadloze scanstang samen met een arm en een draaibaar scherm waarmee de clinicus de patiënt het proces en de behandelplanning kan laten zien.

De kenmerken van iTero Element Flex:

Compacte afmetingen voor draagbaarheid en gemak
Verbeterde kleurendisplay voor verbluffende en nauwkeurige beelden
Maak scherpe 3D-scans in kleur en hoge resolutie in slechts 60 seconden
Het touchpad van de scanner is net zo intuïtief en eenvoudig als gebaren op uw smartphone

Visualiseer een betere praktijk met iTero Element Flex:
Restauratieve en orthodontische workflows
Geoptimaliseerde Invisalign
Connectiviteit
Visualisatietools
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Voortgangsbeoordeling
Integratie van frezen in de praktijk

 

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Jakarta

Locatie
Jakarta