Catalogus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

SHAPE TRIOS 3 WIRELESS POD TE KOOP!!!

Reageer op advertentie

Shape TRIOS 3 is een drie-in-één digitale afdrukoplossing met een intraorale scanner, geïntegreerde intraorale camera en automatische kleurmeting in één apparaat. Een lichtgewicht, eenvoudig te gebruiken digitale afdrukoplossing met afgeronde autoclaveerbare punt en verwijderbare spiegel voor eenvoudige sterilisatie. Het is verkrijgbaar in een pen-, handgreep- en stoelgeïntegreerde versie.

Draadloze digitale intraorale scanner
Blijf uw tandartspraktijk verbeteren. Maak gebruik van de TRIOS intra-orale scanner om de ervaring van de patiënt te verbeteren, de behandeltijd te verkorten en de meest uiteenlopende behandelingsmogelijkheden te ontsluiten. TRIOS is snel, eenvoudig te gebruiken en maakt gedocumenteerde nauwkeurige digitale kleurenafdrukken. In tegenstelling tot andere oplossingen biedt TRIOS u continue software-updates, hardware die u kunt upgraden en optionele modules voor tandheelkundige behandelingen om ervoor te zorgen dat uw praktijk voorop blijft lopen terwijl uw bedrijf groeit.

Het instapmodel voor intra-orale scans.
De kosteneffectieve TRIOS 3 Basic wordt geleverd als een bedrade, pen-grip pod set-up en maakt een eenvoudige 'scan and send-to' workflow mogelijk. TRIOS 3 Basic bevat de bekende 3Shape scannauwkeurigheid, waanzinnige snelheidsmodus, STL-uitvoer, realistische levensechte kleuren en schaduwmeting, evenals AI-scan technologie voor vereenvoudigd scannen.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod voor aansluiting van de TRIOS scanner op een computer. Een mobiel en flexibel alternatief voor de winkelwagenoplossing, bijvoorbeeld voor tandartsen die op meerdere locaties werken of voor klinieken met beperkte ruimte. Computer niet inbegrepen.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Handheld 3D scanner met ultrasnelle optische sectietechnologie voor spray- en poedervrij intra-oraal scannen in kleuren. Kan tinten van tanden meten en HD-foto's toevoegen aan het 3D-model. Verkrijgbaar met pengreep of handvat.

Software
TRIOS Digital Impression Software met geïntegreerde 3Shape Communicate Interface

Onderdelen en accessoires:
Netsnoer en voedingseenheid
1 Wi-Fi dongle
1 oplader voor TRIOS 3 Wireless batterijen incl. 3 batterijen
USB-dongle met software
5 x TRIOS 3 scannertips incl. spiegels (autoclaveerbaar)
TRIOS 3 beschermingstip
TRIOS 3 kalibratietip
TRIOS 3 kleurkalibratieset

Prijs $2.500


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Jakarta

Locatie
Jakarta