Catalogus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT PHASED ARRAY FOUTDETECTOR

Reageer op advertentie

De krachtige volgende generatie PAUT-inspecties is nu beschikbaar met de Mentor UT Phased Array Flaw Detector. Haal het giswerk uit ultrasone gebrekeninspecties met behulp van het meest nauwkeurige en intuïtieve instrument dat momenteel op de markt

is. De Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, een bedrijfsproduct van Baker Hughes (voorheen GE Inspection Technologies), is een krachtige, aangesloten ultrasone gebreken detector geoptimaliseerd voor het in kaart brengen van corrosie en erosie van procesvaten, pijpen en tanks.

De Mentor UT brengt de kracht van array inspectie naar dagelijks gebruik met een intuïtieve touch-screen interface en aanpasbare inspectietoepassingen ("apps"). Gebruikers kunnen hun eigen apps maken of de voorgeïnstalleerde apps gebruiken en de gebruikersinterface volledig aanpassen aan hun behoeften. Het instellen en kalibreren van het apparaat is eenvoudig aan te leren, waardoor op trainingskosten kan worden bespaard terwijl de productiviteit toeneemt.

Het volledige UT-systeem voor foutdetectie is ondergebracht in een handschoenvriendelijke tablet met aanraakscherm die net zo eenvoudig te gebruiken is als een smartphone. De vooraf geïnstalleerde Mentor Create software is volledig aanpasbaar en maakt door de gebruiker gedefinieerde menu's en workflows (apps) mogelijk voor stapsgewijze begeleiding door het inspectieproces, van kalibratie tot tasterlocatie tot analyse. Vertrouwde en goed opgeleide gebruikers zorgen ervoor dat zelfs de meest complexe inspecties elke keer consistent worden uitgevoerd.

Mentor UT is het eerste ultrasone testapparaat dat eenvoudig draadloze connectiviteit en live streaming mogelijk maakt, zodat inspecteurs real-time second opinions kunnen krijgen wanneer ze die nodig hebben. Diezelfde draadloze cloudconnectiviteit stelt Mentor UT in staat om op afstand uitgebreide inspectierapporten te genereren op de desktops van gebruikers met één klik op een knop.

Met Mentor UT kunt u het volgende verwachten
  • Krachtig ontwerp: krachtige 32:32 fased array foutdetector (uitbreidbaar tot 32:128) met conventioneel UT-kanaal en 20kHz pulsherhalingsfrequentie (RPF)
  • Robuuste duurzaamheid: bestand tegen zware omstandigheden met een IP65 duurzaamheidsclassificatie
  • Productievere kwaliteitsinspecties: door de gebruiker gedefinieerde inspectie-"apps" of vooraf geïnstalleerde apps op het apparaat, aangepast aan uw behoeften
  • Ongeëvenaarde compatibiliteit: gemakkelijk te koppelen met GE's toonaangevende lineaire DM tasters met twee elementen voor corrosie-inspectie, lineaire array tasters voor las- en composietinspectie en een groot aantal in de handel verkrijgbare scanners
  • Intuïtieve bediening: handschoenvriendelijke, aanpasbare touch-screen gebruikersinterface, ingebouwde draadloze connectiviteit en gegevensexport om rapportage en analyse te stroomlijnen (offline analysesoftware inbegrepen)
  • Bespaar tijd en middelen: gespecialiseerde workflows vereenvoudigen complexe inspecties voor meer efficiëntie en eenvoudigere training

Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Jawa Timur

Locatie
Surabaya

Einddatum
31.12.2024 09:00