Catalogus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONISCHE FLAUWDETECTOR, NIEUW IN DE VERKOOP!!!

Reageer op advertentie

De Waygate Technologies Krautkramer USM 100, een product van Baker Hughes (voorheen GE Inspection Technologies), is een ultrasone foutdetector die ideaal is voor industriële inspectietoepassingen. De USM 100, de nieuwste telg in de USM-familie, beschikt over geleide kalibratie, aanpasbare filters, een geavanceerde datarecorder en smartphone-achtige functionaliteit. Oude datasets van de USM Go en USM 35 zijn compatibel met dit nieuwste model

. De Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 foutdetector is licht van gewicht en ergonomisch ontworpen voor gebruiksgemak. Hij heeft een groot aanraakscherm en knoppen die naadloze ambidexter bediening mogelijk maken. Het handschoencompatibele 7 inch LCD-touchscreen is onder alle lichtomstandigheden goed af te lezen. De slimme en intuïtieve gebruikersinterface is eenvoudig te leren en aan te passen en stroomlijnt de installatie, trainingstijd en updates.

De Krautkrämer USM 100 biedt ook meer efficiëntie door toegang op afstand en gegevensbeheer en -opslag. Digitale functies zijn onder andere op maat gemaakte workflows via de Mentor App software; veilig gegevensbeheer in de cloud; kalibratie op afstand waardoor de kalibratietijd wordt teruggebracht van twee weken naar 30 minuten; en een openbare winkel voor het downloaden van aanpasbare apps. Mentor PC maakt upload, analyse en rapportage van inspectiegegevens vanaf een pc mogelijk; en Mentor PC Live maakt gebruik van de USM 100 op afstand mogelijk. Mentor Create biedt de gebruiker de mogelijkheid om inspectie-apps aan te passen of te maken voor unieke testprocedures, industriële toepassingen en ervaringsniveaus. Gegevenssets zijn ook compatibel met oudere USM Go en USM 36 modellen, waardoor een naadloze overgang naar de USM 100 mogelijk is.

Foutdetectie opnieuw gedefinieerd:
De draagbare Krautkrämer USM 100 is een zeer veelzijdig inspectie-instrument dat is ontworpen om een breed scala aan inspectie-uitdagingen aan te gaan. Voer uitgebreide en nauwkeurige inspecties uit van industriële bedrijfsmiddelen en verbeter uw gegevens met afbeeldingen en geolocatie voor verbeterde traceerbaarheid en rapportage.

Belangrijkste toepassingen
  • Lasinspectie
  • Corrosie inspectie
  • Inspectie van smeedstukken en gietstukken
  • Inspectie van rails
  • Inspectie van composieten
  • Inspecties van kerncentrales

Prijs $3.800,00


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Jawa Timur

Locatie
Surabaya

Einddatum
01.01.2025 12:05