Catalogus

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbodiesel buitenboordmotor 50 pk

Reageer op advertentie

NIEUW Yanmar Dtorque 111

De compacte Dtorque 111 is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen op de markt voor kleine werkboten, waar de verwachte levensduur van meer dan 10.000 uur minstens twee keer zo lang is als die van vergelijkbare buitenboordbenzinemotoren.

De Dtorque 111 biedt een opmerkelijk soepele en stille dieselmotor, die 50 pk levert aan de schroef met een verbluffend koppel van 111 Nm bij slechts 2.500 tpm. Dit is aanzienlijk beter dan de nieuwste 70 pk 4-takt benzinemodellen en meer dan genoeg om de meeste kleine vaartuigen snel op snelheid te brengen, met voldoende trekkracht bij lage toerentallen voor zware verplaatsingen.

De Dtorque is de ideale keuze als u
  • werkboten
  • veiligheids-/reddingsboten
  • vissersboten
  • vaartuigen van overheden en havenautoriteiten
  • passagiersboten
  • tenders voor superjachten


Verhoogde veiligheid
Diesel is minder ontvlambaar dan benzine en daarom is de Dtorque de veiligere keuze voor potentieel gevaarlijke omgevingen, zoals in de olie- en gasindustrie. Exploitanten van superjachten en cruiseschepen profiteren bijvoorbeeld ook van de tijd- en kostenbesparingen die gepaard gaan met minder voorzorgsmaatregelen en voorschriften op het gebied van brandveiligheid.

Bovendien hoeft er maar één soort brandstof te worden beheerd, die overal ter wereld in havens op grotere schaal verkrijgbaar is.


D

e Dtorque overtreft ook de RDC Stage II emissievoorschriften van de EU, maar voldoet nog niet aan de EPA-voorschriften.

De Dtorque heeft een tweecilinder common-rail dieselmotor met turbolader die gebruik maakt van een uniek systeem van dubbele, contraroterende krukassen in een aluminium blok. Deze technologie, met zijn gepatenteerde 'Spaceball'-ontwerp, helpt trillingen en geluid te verminderen.

Een ander voordeel van deze krukassen is het ontbreken van draai- en bedrijfskoppels (sturen). Dit resulteert in minder vermoeidheid tijdens de werking van de motor

.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Indonesië

Gebied
Aceh

Locatie
Banda Aceh

Einddatum
31.01.2025 10:00