Catalogus

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Reageer op advertentie

Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, voornamelijk op drie gebieden.

Ten eerste, allerlei ferrietmagneten en NdFeB-magneten, die wijd op de automobiel, elektronika, telecommunicatie en andere gebieden worden gebruikt.

Ten tweede zijn we voornamelijk gespecialiseerd in de productie van magnetische separatoren voor klanten, waaronder droge en natte magnetische separatoren, hangende en verticale magnetische separatoren en verschillende soorten magnetische trommels. Magnetische separatoren worden voornamelijk gebruikt in de zuivering en concentratie van ijzererts, het gebruik van residuen, de ontijzering van kolengrondstoffen in energiecentrales, cement en andere bouwmaterialen, evenals glas en keramische grondstoffen, het sorteren van gerecycled rubberpoeder enzovoort.

Ten derde hebben we een professioneel team voor het sorteren van ijzererts, pelletiseren, ui maken procesontwerp en complete apparatuur productie, enz. We hopen professionele technische garantie en ondersteuning te bieden aan de ijzerproducerende industrie in ontwikkelingslanden en het bedrijf beschikt over complete testapparatuur. Wat de producten betreft, is de kwaliteit betrouwbaar, is de structuur eenvoudig, is de verrichting geschikt, energy-saving en macht-bewarend, is het onderhoud geschikt, en zij worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Europa, Australië, Southdost Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en andere landen en gebieden, en zij zijn in de belangrijke positie in de zakenwereld, genieten van een goede reputatie, en door klanten geprijst.

Wij heten warm vrienden van over de hele wereld welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken


De nieuwe theorieën en het materiaal van ons bedrijf kunnen altijd bij de voorhoede van het binnenlandse magnetische gebied zijn. Wij geloven dat we onder de voorwaarde van "kwaliteit eerst" en "service eerst", onszelf voortdurend zullen overtreffen en onze eigen bijdrage zullen leveren aan de mijnbouw- en staalindustrie van China.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Anhui

Locatie
99 Huayu Rd, Maanshan

Einddatum
31.01.2024 10:15