Catalogus

RW Umwelt und Filtertechnik

RW Umwelt und Filtertechnik

RW Umwelt und Filtertechnik

29.11.2023 19:00

Filterzakken met klikring en dubbele hiel

Reageer op advertentie

Ontdek onze innovatieve filterzakken met klikring en dubbele kraal!


Eenvoudige bediening, veilige bevestiging - onze filterslangen stellen de norm in filtertechnologie! Uitgerust met een rondom geïntegreerde veer en twee koorden in het kopgedeelte zorgen onze slangen voor een perfecte afdichting en een absoluut veilige verbinding.

Het beste hieraan is dat de installatie kinderspel is - de snapring wordt gewoon in het bestaande gat in de bodemplaat van de zakkenfilter geklikt.

Snelle installatie zonder gereedschap:
Dankzij de innovatieve snapring is het niet nodig om vervelend te schroeven of gereedschap te gebruiken. De filterzakken zijn in een handomdraai geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Betrouwbare afdichting:
Het verenstaal rondom en de twee koorden in het kopgedeelte zorgen voor een perfecte afdichting. Geen compromissen als het op filtratie aankomt!

Stabiele verbinding:
De dubbele kraal zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook voor een stevige verbinding. Onze filterzakken doen wat ze beloven!

Veelzijdige toepassingen:
Of het nu in stofafscheiders, industriële ontstoffingssystemen of andere filterapparaten is - onze filterzakken zijn de ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Vertrouw op innovatie en kwaliteit - kies voor onze filterzakken met snapring en dubbele korrel voor robuuste en betrouwbare filtratie!

???? Natuurlijk is deze innovatieve afdichting ook beschikbaar voor integratie in uw filtersysteem. Het enige wat u nodig hebt, zijn de gaten in uw zakkenfiltersysteem. Voor een offerte hebben we de gatdiameter en de dikte van de bodemplaat nodig.

Onze filterzakken worden gekenmerkt door hun lange levensduur en uitstekende filtratieprestaties met laag drukverlies. We bieden de mogelijkheid om filterzakken aan te passen aan uw eisen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden voor filtersystemen van alle bekende fabrikanten.

Onze filterzakken worden gemaakt van verschillende materialen, zoals naaldvilt of geweven stoffen in verschillende filterklassen. Voor extra stabiliteit kunnen we zakfilters uitrusten met een steunring of andere ringversterkingen. We bieden ze aan in zowel genaaide als gelaste versies.

#Filtertechniek #Filterzakken #Snapring #Filteronderhoud

 


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Duitsland

Gebied
NRW

Locatie
Warstein