Catalogus

FLUX-GERÄTE GmbH

30.11.2023 17:30

Vatpompen

Reageer op advertentie

Vatpompen voor het verpompen van vloeistoffen met lage viscositeit uit een grote verscheidenheid aan vaten, containers, IBC's en andere tanks

FLUX vatpompen en containerpompen zijn geschikt voor het verpompen van verschillende vloeistoffen met een lage viscositeit - waaronder bijzonder agressieve en licht ontvlambare vloeistoffen. Ontworpen volgens het modulaire principe, kunnen verschillende vatpompen worden gebruikt met dezelfde motor en bijpassende accessoires. Door het lage gewicht van onze vatpompen kunnen ze gemakkelijk van het ene vat naar het andere worden gedragen. De eenvoudige hantering van de motor en de vatpomp maakt ook korte omsteltijden mogelijk.

FLUX vatpompen zijn verkrijgbaar als explosieveilige vatpompen, met 3A-certificering en als FLUX FOOD-pompen (conform Verordening (EG) 1935/2004 en FDA CFR 21) in hoogwaardig roestvrij staal.

We bieden ook een grote selectie krachtige motoren: Motoren voor elektrische vatpompen en pneumatische motoren voor persluchtgedreven vatpompen. Voor speciale vereisten ontwerpen en realiseren we bij FLUX ook speciale aanpassingen, op maat gemaakte producten en zelfs aangepaste ontwerpen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Duitsland

Verdere informatie