Catalogus

15.12.2023 00:00

Bouwschroeven

Reageer op advertentie

Houtschroeven, dakbedekkingsschroeven, gipsplaatschroeven en spaanplaatschroeven

Wij zijn een in China gevestigde fabriek gespecialiseerd in de productie van bouwschroeven voor 17 jaar. Onze fabriek biedt een assortiment roestvrijstalen en koolstofstalen schroeven, zoals houtschroeven, dakbedekkingsschroeven, gipsplaatschroeven en spaanplaatschroeven. Onze nieuwe bimetaalschroeven zijn volledig in eigen huis ontwikkeld. Onze schroeven variëren van M3 tot M10 met een lengte tussen 9,5 mm en 400 mm, afhankelijk van de eisen van de klant.

We hebben ook ISO9001, CE en ETA certificering. (ETA20-0316 gipsplaatschroef, verzonken houtschroef en houtschroef met platte kop)

Daarnaast heeft onze fabriek, die 1.500 vierkante meter beslaat en meer dan 100 professionals in dienst heeft, een maandelijkse productiecapaciteit van 1.500 ton bevestigingsmiddelen.

Daarom maken onze betrouwbare productiecapaciteit en producten van hoge kwaliteit ons een betrouwbare partner voor overzeese distributeurs, groothandelaren en eindgebruikers in de belangrijkste markten voor bevestigingsartikelen, waaronder Rusland, Duitsland, Italië en Polen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Ningbo