Catalogus

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Werktuigbouwkunde - L.B. Bohle ontvangt meerdere onderscheidingen

Reageer op advertentie

German Design Award voor nieuwe generatie machines

De vreugde bij L.B. Bohle was groot. Het technologiebedrijf uit Ennigerloh heeft drie keer de German Brand Award gewonnen.

"Tijdens Interpack in mei van dit jaar lanceerden we onze nieuwe generatie machines met de presentatie van drie nieuwe systemen", blikt Managing Director Thorsten Wesselmann terug. "Onze machines zijn niet alleen technisch geoptimaliseerd, maar ook opnieuw ontworpen met een baanbrekend industrieel ontwerp," vervolgt Wesselmann.

Na overleg met industrieel ontwerpers, met wie de machines zijn ontworpen, besloot het management van L.B. Bohle om de BFC tabletcoater, de BRC droge granulator en QbCon 1, een continue granulator en droger voor onderzoek en ontwikkeling, in te schrijven voor de designprijs.

De German Design Award staat open voor bedrijven, agentschappen, dienstverleners en marketingexperts, evenals non-profit- en overheidsorganisaties uit alle sectoren wereldwijd. de onafhankelijke jury van de German Design Council beslist over de toelating tot de wedstrijd en de daaropvolgende winnaars.

"Na de aanhoudend positieve reacties op onze nieuwe machines hoopten we stiekem op een prijs," meldt Wesselmann. L.B. Bohle werd uitgeroepen tot winnaar voor de BRC en QbCon, terwijl de BFC-tablettencoater een speciale onderscheiding kreeg.

"We waren verrast om drie prijzen in één keer te ontvangen," zegt Wesselmann. Over het algemeen zien de verantwoordelijken bij L.B. Bohle de prijs als een erkenning dat ze met het gedurfde nieuwe design de juiste stap hebben gezet.

"Dankzij een uitstekende teamprestatie binnen het bedrijf, samen met de externe ontwerpers, zijn we erin geslaagd om een volledig nieuwe designlijn voor onze systemen te ontwikkelen die zorgt voor identificatie met het bedrijf L.B. Bohle. Het winnen van de German Design Award zal ons ook helpen om nog meer aandacht en zichtbaarheid op de markt te krijgen," zegt Managing Director Tim Remmert, die nog meer positieve effecten van de prijs ziet.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Duitsland