Catalogus

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Volledige Controledienst/China Inspectie Agentschap

Reageer op advertentie

Guangdong China inspectie en testen Co, LTD

Deze controle wordt uitgevoerd tijdens de allereerste fasen van het productieproces (tussen 0 en 20%). Het doel van de controle is om de procesparameters te inspecteren en te controleren of het eindproduct aan de gewenste kwaliteitseisen voldoet.

Wij zijn mensen en mensen maken natuurlijk fouten, dus fabrieken in China ook. Ongeveer de helft van de fabrieken in China heeft productieproblemen. Als er geen strenge kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd, zullen fabrieken maken volgens hun standaard. Daarom is het tijd- en kostenbesparend om de fouten eerder vast te stellen, want als je de problemen pas ontdekt als alle goederen klaar zijn, kost het veel tijd en geld om ze te herzien. In onze ervaring hebben we een kwaliteitscontrole uitgevoerd terwijl de productie net begonnen was, we kwamen erachter dat de kleur die de fabriek gebruikte totaal anders was dan wat de klant wilde. Dit is een grote fout. Na de controle heeft de fabriek de kleur onmiddellijk herzien. Als we een kwaliteitscontrole zouden uitvoeren nadat de producten bijna klaar zijn, zou dit een groot probleem kunnen zijn en zou de verzending vertraging oplopen door de herziening van de problemen die bij de kwaliteitscontrole zijn gevonden.

Het is dus sterk aan te raden om een kwaliteitscontrole uit te voeren in het beginstadium van het productieproces. Deze kwaliteitscontrole is in China vooral nodig om misverstanden en fouten in het verdere productieproces te voorkomen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shenzhen

Locatie
Guangdong

Einddatum
29.06.2024 23:50