Catalogus

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

China-inspectiediensten - Toezicht op het laden van containers

Reageer op advertentie

Volledige controleservice Leveranciersaudit Pre-productie-inspectie tijdens productie-inspectie pre-shipment-inspectie toezicht op containerlading

Ladinginspectie
Ladinginspectie wordt uitgevoerd in fabrieken, opslagplaatsen of laadplaatsen van expediteurs. Om de kwaliteit en kwantiteit van verzendproducten te controleren en ervoor te zorgen dat de verzendproducten van goede kwaliteit en in de juiste hoeveelheid zijn. Ondertussen houden inspecteurs toezicht op het hele verzendproces om ervoor te zorgen dat de containers in goede staat zijn en goed worden geladen.
Voor de verschillende productcategorieën maken we een gespecialiseerde controlelijst op basis van de eisen van klanten en onze ervaring. En onze inspecteur zal de goederen strikt volgens controlelijst en goedgekeurde steekproef tijdens het inspectieproces controleren, en ons beste doen om uw risico's van aankoop te verminderen.
Wij zullen u het resultaat geven zodra de inspectie is voltooid. En het inspectierapport wordt binnen 24 uur naar u verzonden.
Veel handelaren genieten van onze Kwaliteitscontroledienst, niet alleen omdat onze inspectiedienst kosteneffectief is, maar ook omdat ze weten dat we verwacht worden van QC. Onze klanten zijn onder andere: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech, enz.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shenzhen

Locatie
Guangdong

Einddatum
29.06.2024 23:50