Catalogus

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP dopmateriaal voor wijnflessen aluminiumlegering 8011

Reageer op advertentie

Hongchang Aluminium levert aluminium platen en spoelen voor de productie van flessendoppen, die ideale materialen zijn voor PP doppen voor whiskyflessen en andere drankflessen. Het heeft uitstekende vochtwerende, anti-sijpelende en anti-vervalsende eigenschappen, waardoor het echt veilig, gezond, snel en milieuvriendelijk is en de toegevoegde waarde van het product verhoogt.

Bij de productie van PP-flesdoppen worden strenge eisen gesteld aan de sterkte, rek en maatafwijking van het materiaal, anders ontstaan er scheuren of kreuken tijdens de verwerking. Anders ontstaan er scheuren of vouwen tijdens de verwerking. Om het bedrukkingsgemak na de vorming van de flessendop te garanderen, moet het oppervlak van het flessendopmateriaal glad zijn. Geen rolsporen, krassen en vlekken. Veel gebruikte legeringen zijn 8011-H14, 8011-H16, enz. Aluminium flessendop materialen kunnen worden geproduceerd door warmwalsen, continugieten, continu walsen of koudwalsen.

PP flessendop materiaal kenmerken:
1. Licht van gewicht.
2. Groen, milieuvriendelijk en gemakkelijk te recyclen.
3. Heeft uitstekende barrière-eigenschappen.
4. Heeft een goede vervormbaarheid
5. Mooi uiterlijk en heldere decoratie.
8011 aluminium sluitplaten worden gebruikt om schroefdopsystemen voor flessen en andere verpakkingen te maken en zijn een van de belangrijkste producten in de aluminium verpakkingsmarkt. De lucht- en lichtdichte eigenschappen van aluminium en het gemak waarmee het gevormd en gedecoreerd kan worden, maken van aluminium het materiaal bij uitstek voor gesloten toepassingen.

Aluminium PP-deksels worden gebruikt voor glazen verpakkingen, waaronder mineraalwater, natuurlijk water, niet-alcoholische en alcoholische dranken, gezondheidssupplementen en sapproducten.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
henan

Locatie
No. 14, Business Outer Ring Road