Catalogus

BLIIoT| Nieuwe versie BL120DT DL/T645 IEC 104 naar Modbus-conversie in automatisering van voedingssystemen

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Nieuwe versie BL120DT DL/T645 IEC 104 naar Modbus-conversie in automatisering van voedingssystemen

Reageer op advertentie

Inleiding Een DL/T645-naar-Modbus-gateway is een apparaat dat communicatie mogelijk maakt tussen apparaten die het DL/T645-protocol gebruiken en apparaten die het Modbus-protocol gebruiken. Op dezelfde manier maakt een IEC 104 naar Modbus gateway communicatie mogelijk tussen apparaten die het IEC 104 protocol gebruiken en apparaten die het Modbus protocol gebruiken. DL/T645 is een communicatieprotocol dat veel gebruikt wordt in China voor slimme meters en energiebeheersystemen. Het definieert het formaat en de regels voor gegevensuitwisseling tussen energiemeters en systemen voor gegevensverzameling. Aan de andere kant is Modbus een veelgebruikt protocol voor communicatie tussen verschillende industriële apparaten.

Productbeschrijving

BL120DT gateway fungeert als tussenpersoon, waardoor apparaten die het Modbus protocol gebruiken gegevens kunnen lezen van en gegevens kunnen schrijven naar apparaten die het DL/T645 protocol gebruiken. De gateway voert protocolconversie en datamapping uit tussen de twee protocollen en zorgt zo voor naadloze communicatie tussen de verschillende apparaten.



BL120DT gateway dient hetzelfde doel, maar dan voor apparaten die gebruikmaken van het IEC 104 protocol en het Modbus protocol. Het IEC 104-protocol wordt vaak gebruikt in automatisering van energiesystemen en SCADA-toepassingen (Supervisory Control and Data Acquisition).



Productkenmerken

1. Ondersteunt DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Ondersteunt aansluiting op maximaal 50 apparaten en verzameling van 4.000 datapunten.

3. Ondersteunt 6 optionele RS232/RS485-ingangen.

4. Ondersteunt 6 optionele RS232/RS485-ingangenhet gebruikt embedded ARM MCU en is een product ontwikkeld op basis van Linux OS systeem.

5. 2 Ethernet poorten (WAN poort en LAN poort).

6. Ondersteunt 4G, WiFi, GPS.

7. Ondersteunt OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Het ondersteunt routing functies en cascade switch dataverzameling om het verzamelen van meer industriële apparatuur data te vergemakkelijken. De software heeft volledige functies en dekt de meest voorkomende toepassingsscenario's.

9. Het integreert de gehumaniseerde configuratie-interface die BLIIoT aanhangt, evenals configuratie op afstand, firmware-upgrade op afstand en andere functies. Gebruikers hoeven alleen maar eenvoudige instellingen te maken.

10. Het apparaat heeft een bevestigingsstructuur en een voedingsontwerp met bescherming tegen omgekeerde aansluiting.

11. Het apparaat maakt gebruik van BLIIoT's gepatenteerde railgesptechnologie en ondersteunt standaard DIN35-railinstallatie en installatie aan de muur.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangdong

Locatie
Shenzhen