Catalogus

Airconditioner naar Modbus Conversie, BLIIoT| Nieuwe versie BL120AC

04.04.2024 13:05

Airconditioner naar Modbus Conversie, BLIIoT| Nieuwe versie BL120AC

Reageer op advertentie

Inleiding Om het protocol Air Conditioner to Modbus te implementeren, is meestal een gateway-apparaat nodig dat het eigen communicatieprotocol van de airconditioner omzet in Modbus-compatibele gegevens. De gateway werkt als een brug en vertaalt de gegevens van de airconditioner naar Modbus-registers of -spoelen die door andere Modbus-apparaten begrepen kunnen worden. Er zijn verschillende varianten van het protocol Air Conditioner to Modbus, afhankelijk van de fabrikant en het model van de airconditioner. Enkele veelgebruikte protocollen zijn Modbus RTU en Modbus TCP/IP.

Productbeschrijving

BL120AC airconditioner naar Modbus gateway is een apparaat dat communicatie tussen een airconditioningsysteem en een Modbus netwerk mogelijk maakt. Het dient als brug tussen de twee systemen en maakt gegevensuitwisseling en besturing mogelijk.



BL120AC interfacet meestal met de airconditioner via zijn eigen protocol en vertaalt de gegevens naar het Modbus protocol dat begrepen wordt door andere apparaten op het Modbus netwerk. Hij kan verschillende parameters zoals temperatuur, vochtigheid, ventilatorsnelheid en werkingsmodi omzetten in Modbus registers of spoelen.



Door de airconditioner aan te sluiten op een Modbus netwerk kunt u hem integreren in een groter gebouwautomatiseringssysteem of een SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) systeem. Dit maakt gecentraliseerde bewaking, regeling en coördinatie van meerdere HVAC-systemen mogelijk, wat leidt tot verbeterde energie-efficiëntie en eenvoudiger beheer.

Productkenmerken

1. Ondersteunt Modbus RTU, Modbus TCP, airconditioner, enz.

2. Ondersteunt aansluiting op maximaal 50 apparaten en verzameling van 4.000 datapunten.

3. Ondersteunt 6 RS232/RS485 optionele ingangen.

4. Het neemt embedded ARM MCU en is een product ontwikkeld op basis van Linux OS systeem.

5. 2 ethernetpoorten (WAN-poort en LAN-poort).

6. Ondersteunt 4G, WiFi, GPS.

7. Ondersteunt OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Ondersteunt routingfuncties en gegevensverzameling via cascadeswitch om het verzamelen van meer industriële apparatuurgegevens te vergemakkelijken. De software heeft complete functies en dekt de meest voorkomende toepassingsscenario's.

9. Het integreert de gehumaniseerde configuratie-interface die BLIIoT aanhangt, evenals configuratie op afstand, firmware-upgrade op afstand en andere functies. Gebruikers hoeven alleen maar eenvoudige instellingen te maken.

10. Het apparaat heeft een bevestigingsstructuur en een voedingsontwerp met bescherming tegen omgekeerde aansluiting.

11. Het apparaat maakt gebruik van BLIIoT's gepatenteerde railgesptechnologie en ondersteunt standaard DIN35-railinstallatie en installatie aan de muur.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangdong

Locatie
Shenzhen