Catalogus

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

Shenzhen Beilai Technology Co., Ltd.

12.04.2024 15:00

BLIIoT| Nieuwe versie BL120BN BACnet/IP BACnet MS/TP naar Modbus Gateway in gebouwautomatisering

Reageer op advertentie

Inleiding BACnet en Modbus zijn twee veelgebruikte communicatieprotocollen voor gebouwautomatisering en industriële besturing. BACnet (Building Automation and Control networks) is een protocol dat specifiek is ontworpen voor de besturing en bewaking van gebouwautomatiseringssystemen, terwijl Modbus een open serieel communicatieprotocol is dat vaak wordt gebruikt in industriële besturingssystemen. De integratie van BACnet- en Modbus-netwerken zorgt voor naadloze communicatie en gegevensuitwisseling tussen apparaten die deze verschillende protocollen gebruiken. Deze integratie wordt meestal bereikt met een BACnet naar Modbus gateway of converter. De gateway werkt als vertaler, waardoor apparaten op een BACnet-netwerk kunnen communiceren met apparaten op een Modbus-netwerk.

Productbeschrijving

BL120BN BACnet to Modbus gateway is een apparaatoplossing die communicatie tussen BACnet- en Modbus-netwerken mogelijk maakt. Het werkt als een brug, waardoor apparaten die het BACnet protocol gebruiken kunnen communiceren met apparaten die het Modbus protocol gebruiken.



Door gebruik te maken van een BL120BN BACnet to Modbus gateway wordt het mogelijk om apparaten en systemen die gebruik maken van deze verschillende protocollen te integreren, waardoor onderlinge communicatie en gegevensuitwisseling mogelijk wordt. Deze integratie verbetert de interoperabiliteit, vereenvoudigt het systeembeheer en vergemakkelijkt de bewaking en besturing van apparaten via zowel BACnet- als Modbus-netwerken.

 

Productkenmerken

1. Ondersteunt BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Ondersteunt aansluiting op maximaal 50 apparaten en verzameling van 4.000 datapunten.

3. Ondersteunt 6 RS232/RS485 optionele ingangen.

4. Het maakt gebruik van embedded ARM MCU en is een product dat is ontwikkeld op basis van het Linux OS-systeem.

5. Ondersteunt BACnet/IP, BACnet MS/TP, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud2 ethernetpoorten (WAN-poort en LAN-poort).

6. Ondersteunt 4G, WiFi, GPS.

7. Ondersteunt OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Ondersteunt routingfuncties en gegevensverzameling via cascadeswitch om het verzamelen van meer industriële apparatuurgegevens te vergemakkelijken. De software heeft complete functies en dekt de meest voorkomende toepassingsscenario's.

9. Het integreert de gehumaniseerde configuratie-interface die BLIIoT aanhangt, evenals configuratie op afstand, firmware-upgrade op afstand en andere functies. Gebruikers hoeven alleen eenvoudige instellingen te maken.

10. Het apparaat heeft een bevestigingsstructuur en een voedingsontwerp met beveiliging tegen omgekeerde aansluiting.

Het apparaat maakt gebruik van BLIIoT's gepatenteerde railgesptechnologie en ondersteunt standaard DIN35-railinstallatie en installatie aan de muur.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangdong

Locatie
Shenzhen