Catalogus

BLIIoT|New Version BL120 Modbus Gateway vinden toepassingen op verschillende gebieden

19.04.2024 10:00

BLIIoT|New Version BL120 Modbus Gateway vinden toepassingen op verschillende gebieden

Reageer op advertentie

Inleiding De Modbus gateway is een essentieel onderdeel van industriële automatiserings- en besturingssystemen. Het maakt naadloze communicatie, integratie en schaalbaarheid mogelijk, wat cruciaal is voor de efficiënte werking van moderne industriële systemen. Het speelt een cruciale rol in het faciliteren van communicatie, integratie en schaalbaarheid tussen apparaten en systemen die verschillende protocollen gebruiken.

Product Beschrijving

BL120 gateway fungeert als een brug tussen de Modbus apparaten en het doelsysteem, waardoor gegevensuitwisseling en interoperabiliteit mogelijk worden. Het maakt communicatie mogelijk tussen apparaten zoals sensoren, actuatoren en controllers via seriële of Ethernet-verbindingen.

Door gebruik te maken van de BL120 Modbus gateway kunnen organisaties Modbus-apparaten integreren met andere systemen of netwerken, waardoor naadloze interoperabiliteit en geavanceerde beheer- en besturingsmogelijkheden mogelijk worden.


Productkenmerken

1. Ondersteunt aansluiting op maximaal 50 apparaten en verzameling van 4.000 datapunten.

2. Ondersteunt 6 RS232/RS44 optionele ingangenondersteunt 6 RS232/RS485 optionele ingangen.

3. Het maakt gebruik van embedded ARM MCU en is een product ontwikkeld op basis van Linux OS systeem.

4. 2 Ethernet poorten (WAN-poort en LAN-poort).

5. Ondersteuning voor 4G, WiFi, GPS.

6. Ondersteuning voor OpenVPN, SNVPN, SNVPNondersteuning voor OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Het ondersteunt routeringsfuncties en gegevensverzameling via cascadeswitch om het verzamelen van meer industriële apparatuurgegevens te vergemakkelijken. De software heeft complete functies en dekt de meest voorkomende toepassingsscenario's.

8. Het integreert de gehumaniseerde configuratie-interface die BLIIoT aanhangt, evenals configuratie op afstand, firmware-upgrade op afstand en andere functies. Gebruikers hoeven alleen eenvoudige instellingen te maken.

9. Het apparaat heeft een bevestigingsstructuur en een voedingsontwerp met beveiliging tegen omgekeerde aansluiting.

10. Het apparaat maakt gebruik van BLIIoT's gepatenteerde railgesptechnologie en ondersteunt standaard DIN35-railinstallatie en installatie aan de muur.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangdong

Locatie
Shenzhen