Catalogus

BL121PO PLC-protocol naar OPC UA gateway

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC-protocol naar OPC UA gateway

Reageer op advertentie

BLIIoT|Nieuwe versie BL121PO Multiple PLC Protocol naar OPC UA Gateway in diverse industriële automatiseringstoepassingen Inleiding PLC's genereren enorme hoeveelheden gegevens met betrekking tot processen, productie en diagnostiek. De gateway vergemakkelijkt de overdracht van deze gegevens naar OPC UA-gebaseerde systemen zoals SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) of MES (Manufacturing Execution Systems). Door de PLC-gegevens te converteren naar OPC UA wordt het eenvoudiger om de informatie te verzamelen, te analyseren en te gebruiken voor real-time bewaking, besturing en besluitvorming. De technologie ontwikkelt zich snel en er komen steeds nieuwe standaarden en protocollen bij. Door een OPC UA gateway te gebruiken, maken bedrijven hun automatiseringsinfrastructuur klaar voor de toekomst. Als er updates of wijzigingen zijn in de PLC-protocollen, of als er nieuwe apparaten met andere protocollen worden geïntroduceerd, kan de gateway zich aanpassen en betrouwbare communicatie blijven bieden tussen de PLC's en de rest van het systeem.

Product omschrijving

BL121PO PLC protocol naar OPC UA gateway kan verschillende PLC protocollen ondersteunen, waaronder die van Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta en andere PLC merken. BL121PO kan andere PLC-protocollen ondersteunen die door verschillende fabrikanten worden gebruikt. Het werkt als een protocolvertaler en maakt naadloze gegevensuitwisseling mogelijk tussen verschillende PLC's en op OPC UA gebaseerde systemen, ongeacht de respectieve protocollen.

Door PLC-gegevens te converteren naar het OPC UA-protocol wordt het mogelijk om PLC's op afstand te bewaken en te besturen met op OPC UA gebaseerde systemen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie in industriële automatisering. De BL121PO conversie biedt aanzienlijke voordelen voor industriële automatisering, waaronder meer flexibiliteit, interoperabiliteit, beveiliging en schaalbaarheid.


Productkenmerken

1. ondersteunt Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta en andere PLC-protocollen, OPC UA.

2. ondersteunt de aansluiting van maximaal 50 apparaten op OPC UA. ondersteunt aansluiting op maximaal 50 apparaten en verwerving van 4.000 datapunten.

3ondersteunt 6 optionele RS232/RS485-ingangen.

4. Maakt gebruik van een embedded ARM MCU en is een product ontwikkeld op basis van het Linux-besturingssysteem.

5. 2 Ethernetpoorten (WAN-poort en LAN-poort).

6. Ondersteunt WiFi.

7. ondersteunt OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Ondersteunt routingfuncties en gegevensverzameling via cascadeswitch om het verzamelen van meer gegevens van industriële apparatuur te vergemakkelijken. De software heeft complete functies en dekt de meest voorkomende toepassingsscenario's.

9. Het integreert de gehumaniseerde configuratie-interface die BLIIoT volgt, evenals configuratie op afstand, firmware-upgrade op afstand en andere functies. Gebruikers hoeven alleen eenvoudige instellingen uit te voeren.

10. Het apparaat heeft een montagestructuur en een voedingsontwerp met beveiliging tegen omgekeerde polariteit.

11. Het maakt gebruik van BLIIoT's gepatenteerde railklemtechnologie en ondersteunt standaard DIN35-railinstallatie en wandmontage.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Guangdong

Locatie
Shenzhen