Catalogus

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Tanks voor vloeibaar stikstof

Reageer op advertentie

Tanks met vloeibare stikstof zijn veelzijdige en onmisbare cryogene opslagapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek, medische en industriële toepassingen. vloeibare stikstoftanks met een capaciteit van 10 liter bestrijken een groot aantal scenario's dankzij hun bescheiden afmetingen en draagbaarheid. Bijvoorbeeld voor het uitgaand verzamelen van sperma voor de veeteelt, statische opslag van bevroren spermatozoïden, het invriezen van kleine hoeveelheden cellen in laboratoria en industriële vriestoebehoren.

Laten we het eens hebben over de 10-liter opslagtank met vloeibare stikstof in detail:


1. De gangbare modellen van TIANCHI 10-liter opslagtanks voor vloeibare stikstof zijn 50 mm, 80 mm, 125 mm en 210 mm;
Onder hen is 50 mm meer geschikt voor een kleine hoeveelheid monsterbehoud, of gewoon het opslaan van vloeibare stikstof voor gebruik, met een langere statische bewaringstijd; 80 mm kaliber is vergelijkbaar met 50 mm, die meer geschikt is voor een kleine hoeveelheid monsterbehoud, maar gemakkelijk mee te nemen. Vanwege de korte statische bewaartijd is de gebruiksfrequentie niet zo goed als bij de bovenstaande twee kalibers. Daarom zijn 125 mm en 210 mm meer geschikt voor kortstondige opslag van vloeibare stikstof en kunnen ze gebruikt worden door gebruikers die zich niet druk maken om de bewaartijd.


2. Structuur
Zoals alle containers met vloeibare stikstof heeft ook de 10-liter opslagtank voor vloeibare stikstof een dubbel blaasvacuüm en een meerlaagse isolatiestructuur, en de geïsoleerde halsplug sluit de mond van de tank af om warmtestraling en vervluchtiging van vloeibare stikstof te verminderen.

3. Statische conservering en sample opslagcapaciteit
10 liter vloeibare stikstof opslagtanks zijn beter in vloeibare stikstof opslag, 50mm kaliber statische opslagtijd van 87 dagen; in aflopende volgorde, 80mm kaliber 50 dagen, 125mm heeft 25 dagen, 210mm slechts 11 dagen. Merk op dat dit statische opslag is, dat wil zeggen, wanneer gevuld met vloeibare stikstof en niet geopend en niet gebruikt.
Plus monsteropslag, met een volledige aanvulling van 6 ronde draagemmers, kun je ongeveer 792 tot 1.788 bevroren sperma tarwe buisjes bewaren; en ongeveer 150 cellen, die kunnen worden gekoppeld met cryopreservatie clips.
Begrijp de vloeibare stikstof tank om het beter te gebruiken.Hierboven is de basisinformatie over 10 liter vloeibare stikstof opslagtank.
Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op, als u een behoefte, ook welkom om te raadplegen op elk gewenst moment.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
henan

Locatie
zhengzhou