Catalogus

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

Zhengzhou hoo chemtec co.,ltd

06.07.2024 01:05

TTA/Tolyltriazool korrelig HOO 99,5% min CAS-nummer: 29385-43-1

Reageer op advertentie

TTA waterzuiveringschemicaliën

Tolyltriazool
Tolyltriazool is een veelzijdige corrosieremmer die een effectieve bescherming biedt tegen oxidatie en corrosie voor verschillende metalen en legeringen.
CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Moleculaire formule: C9H9N3
Zuiverheid (%): 99.5% min
Uiterlijk: Wit tot gebroken wit poeder of korrels
Verpakking: 25kg/tas of volgens klantenvereisten

ITEMS SPECIFICATIES RESULTATEN
Zuiverheid, % 99.5min 99.81
Smeltpunt, ℃ 97min 97.22
Asinhoud, % 0.05max 0.024
Waterinhoud, % 0.1max 0.079
PH waarde 5-6 5.58

 

Tolyltriazool
Tolyltriazool, ook wel TTA genoemd, is een organische verbinding met de chemische formule C9H9N3. Het ziet er wit tot gebroken wit uit en heeft de vorm van poeder of korrels. Deze stof dient als een belangrijke corrosie- en kalkremmer in verschillende sectoren, met name in waterbehandeling, metaalbewerking en olieraffinage. Het beschermt metalen tegen corrosie en verhindert het ontstaan van aanslag of aanslag op oppervlakken. Daarnaast wordt tolyltriazool toegepast als additief in antivriesoplossingen en bij het maken van legeringen op basis van koper.

CAS-nummer: 29385-43-1
UN NO.: 3077
EINECS NO.: 249-596-6
Molecuulformule: C9H9N3
Zuiverheid (%): 99.5% min
Uiterlijk: Wit aan gebroken wit poeder of korrels
Verpakking: 25kg/bag of vanaf klantenvereisten

Tolyltriazole Gebruik
1. Corrosieremming: Deze substantie vindt uitgebreid gebruik als corrosieremmer in koelwatersystemen, metaalbewerkingsvloeistoffen, en diverse industriële toepassingen. Het vormt een beschermende laag op metalen oppervlakken, gaat corrosie tegen en verlengt de levensduur van apparatuur.
2. Schilferemming: Het voorkomt effectief de vorming van kalkaanslag in watersystemen, boilers en warmtewisselaars. De werking minimaliseert de opbouw van minerale afzettingen, waardoor de efficiëntie van de apparatuur behouden blijft.
3. Metaalbescherming: Deze verbinding dient als beschermend middel, vooral voor koper en koperlegeringen. Het verhindert de oxidatie van metaaloppervlakken en voorkomt aantasting, wat waardevol is bij het conserveren, reinigen en opslaan van metaal.
4. Additief voor antivriesmiddel: Het wordt soms toegevoegd aan antivriesoplossingen om hun corrosiebeschermende eigenschappen te verbeteren. Dit beschermt metalen onderdelen van koelsystemen en voorkomt roestvorming.
5. Betonverbetering: In de bouw werkt het als een additief voor beton en cementgebonden materialen. Het werkt als een corrosieremmer voor betonstaal en beschermt het tegen door chloride-ionen veroorzaakte corrosie.
6. Brandstofmodificatie: Wordt soms gebruikt als brandstofadditief, vooral in vliegtuigbrandstoffen. Het biedt corrosiebescherming voor onderdelen van het brandstofsysteem en helpt de vorming van afzettingen in brandstofleidingen en injectoren te voorkomen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Henan

Locatie
Zhengzhou