Catalogus

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Duurzame 11-14 zitplaatsen sightseeingbus, gesloten stijl, benzine, sightseeingbus

Reageer op advertentie

Een combinatie van warmte, comfort, luxe en superieure kwaliteit - Macpherson onafhankelijke ophanging - Integraal frame van koolstofstaal met hoge sterkte - Hydraulische rem met twee circuits en vacuümbooster - MOQ: 1 We accepteren ook OEM en ODM bestellingen voor benzine sightseeing bussen met meer dan 14 zitplaatsen of minder dan 11 zitplaatsen. Welkom om ons uw wensen te sturen.

Meer corrosiewerend voertuig Basis
Vergeleken met het oppervlakteverfproces van het frame van andere merken, is het oppervlak van het basisframe van de benzine sightseeingbus behandeld met een reeks corrosiewerende processen zoals beitsen, fosfateren, elektroforese, dompelen en bakken. Het is zowel intern als extern corrosiewerend en heeft een langere levensduur.

Ingesloten en warmer compartiment
De bus heeft een algemeen gesloten compartiment, dat externe ruis, wind en regen en andere interferentie effectief kan isoleren. De carrosserie is ontworpen met in- en uitstapdeuren en is uitgerust met een airconditioningsysteem, waardoor passagiers in verschillende seizoenen en klimatologische omstandigheden een comfortabele temperatuur kunnen behouden en de rijervaring wordt verbeterd.

Hoge standaard EFI-motor
De Hulk FDH benzine sightseeing bus maakt gebruik van de National VI standaard LJ469/LJ415 EFI-motor. Deze heeft een meer geavanceerde verbrandingscontroletechnologie en regelt parameters zoals brandstofinspuiting en ontstekingstijdstip om het brandstofverbruik te verbeteren en schadelijke uitlaatgassen sterk te verminderen.

Comfortabele stoelen
De Hulk FDH benzine sightseeing bus heeft een onafhankelijke verstelbare zachte stoel voor de bestuurder, en de passagiers zijn uitgerust met geïntegreerde kunstlederen zachte stoelen (zwart, beige, bruin, enz.) of FRP busstoelen. Het zorgt voor een comfortabele rit voor alle passagiers en biedt tegelijkertijd meer veiligheid. Het is luxueus, mooi en zeer aantrekkelijk.

Hoge kwaliteit vacuüm dragende banden
Alle banden van de Hulk benzine sightseeing bus zijn gemaakt van hoge kwaliteit vacuüm dragende autobanden, die voldoen aan strenge normen voor stabiliteit en duurzaamheid. Ze hebben een antisliptextuur en een sterke grip, en kunnen gemakkelijk overweg met verschillende wegdekken, zodat je stabiliteit tijdens het rijden gegarandeerd is.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shandong

Locatie
Qingdao

Einddatum
31.12.2029 23:55

Verdere informatie