Catalogus

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:55

2-6 zitplaatsen elektrische golfkar, hoge kwaliteit straat legaal

Reageer op advertentie

Pas uw eigen golfkar aan - Basisframe van koolstofstaal of aluminiumlegering met hoge sterkte - Onderhoudsvrije loodbatterij of lithiumbatterij - Maximumsnelheid varieert van 60 km/u tot 80 km/u - MOQ: 1 We accepteren ook OEM en ODM bestellingen voor meer dan 6 stoelen golfkar, welkom om vereisten naar ons te sturen.

Fashion Voor-en achterzijde Body Design
De voor-en achterzijde van de elektrische golfkar is modieus en mooi, ze worden gevormd door ABS engineering kunststof spuitgieten, die een uniek ontwerp gezamenlijk ontwikkeld door Hulk ontwerpers en ontwerpers in de auto-industrie.

Optioneel Staal/Aluminium Alloy Frame Base
De basis van de elektrische golfkar kan worden gemaakt van stalen frame of aluminium legering frame volgens de behoeften van de klant, die een hogere sterkte en duurzaamheid kan bieden, waardoor u een veiligere en meer comfortabele rij-ervaring.

Hoge helderheid Crystal Car Lights
De elektrische golfkar gebruikt voor en achter gecombineerde hoge helderheid kristallen lampen, die er prachtig uitzien en zijn geslaagd CE-certificaat. Het licht heeft een sterke penetratie en een lange verlichtingsafstand, waardoor het rijden 's nachts veiliger wordt.

Mechatronica Geïntegreerde Aandrijving Achteras
De elektrische golfkar maakt gebruik van een elektromechanische geïntegreerde aandrijving achteras met een aluminium legering, die lichter in gewicht is. Het tandwieloppervlak is gecarboneerd en geslepen, wat resulteert in een laag geluidsniveau en een lange levensduur.

Mooie en comfortabele stoelen
De stoelen van de elektrische golfkar zijn gemaakt van zachte en comfortabele materialen, ergonomisch ontworpen om het comfort van het rijden maximaal te verbeteren, en ze zien er stijlvoller en luxueuzer uit.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shandong

Locatie
Qingdao

Verdere informatie