Catalogus

Vers fruit uit Portugal

13.08.2024 10:45

Vers fruit uit Portugal

Reageer op advertentie

Aan de zonnige kust van Europa, de Algarve in Portugal, produceren wij van Quinta dos Passaros ons verse fruit sinds 1993 volgens ecologische principes, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Onze website biedt je de mogelijkheid om het verse, natuurlijke en onbehandelde fruit van onze 65 hectare grote sinaasappelboerderij gemakkelijk online te bestellen. We zijn er trots op dat we je een breed scala aan producten van hoge kwaliteit kunnen bieden die rechtstreeks van onze boerderij en geselecteerde Portugese producenten komen.

ons assortiment bestaat uit fruit, onbehandelde sinaasappels en avocado, groenten, amandelen, noten, gedroogd fruit, specerijen, olijven, olijfolie, kaas, worst, cacao, koffie, thee, honing, pollen, visspecialiteiten, fruitspreads, natuurlijk zeezout Algarve, wijnen, portwijn, medronho.

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om een stukje Portugal voor het traditionele mediterrane dieet direct bij u thuis te brengen.

We hechten veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid, daarom voeren we onze oogst met de grootste zorg uit. Wat maakt ons systeem zo bijzonder? We verzamelen en verwerken je bestellingen eerst. Droogwaren worden vooraf verzameld. De verzenddoos die nodig is voor je bestelling wordt klaargemaakt. Het fruit wordt kort voor vertrek van de koelwagen geoogst en samen met je bestelling verpakt. Onze producten worden gekoeld vervoerd, zodat ze vers en onaangetast door het weer aankomen. De familie Dornhoff staat voor een uitstekende klantenservice en persoonlijke aandacht. We streven er niet alleen naar om je producten van de hoogste kwaliteit te bieden, maar ook om je een onvergetelijke winkelervaring te bezorgen. Ontdek de diversiteit en smaak van Portugal met Quinta dos Pássaros en laat je inspireren door onze handgeplukte producten.



We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze familiegemeenschap! Ons toegewijde team zorgt ervoor dat je bestellingen je snel en betrouwbaar bereiken. De familie Dornhoff staat voor uitstekende klantenservice en persoonlijke aandacht.

We streven er niet alleen naar om je producten van de hoogste kwaliteit te bieden, maar ook om je een onvergetelijke winkelervaring te bezorgen. Ontdek de diversiteit van Portugal.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Portugal

Gebied
Silves

Locatie
Sitio das cabeças 165 T 8300-020 Silves