Catalogus

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Draadkabelisolatoren voor trillingsisolatie

Reageer op advertentie

Hoogwaardige trillingsdemping

Kijk naar Enidine voor hoogwaardige trillingsisolatiecomponenten zoals staalkabelisolatoren en Compacte staalkabelisolatoren. Onze staalkabelisolatoren hebben een roestvrijstalen kabel en RoHS-conforme aluminium steunstaven, die uitstekende trillingsisolatiemogelijkheden bieden. De staalkabel trillingsisolatieproducten zijn corrosiebestendig, waardoor ze stabiel zijn voor het milieu en hoge prestaties leveren in verschillende toepassingen. De isolatoren zijn volledig ongevoelig voor olie, chemicaliën, schuurmiddelen, ozon en extreme temperaturen.

De compacte staalkabelisolator is kleiner dan een traditionele staalkabel en kan schokken en trillingen absorberen in kleine ruimtes. Enkelpuntmontage biedt flexibiliteit voor integratie in bestaande producten.

Met veelzijdige montageopties, krimppatronen en maatvariaties kunnen spiraalvormige isolatorproducten uw systemen helpen te voldoen aan alle vereisten voor industrieel, militair en commercieel gebruik. Enidine zet zich in voor kwaliteit en alle producten voldoen aan industrienormen zoals DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 en MIL E 5400.

Zowel compacte staalkabelisolatoren als staalkabelisolatoren kunnen gebruikt worden op kombuiscomponenten waar motoren en ventilatoren trillingen produceren op omliggende structuren. Ze kunnen ook worden gebruikt om trillingen en thermische uitzetting te beheersen.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
Duitsland