Catalogus

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

Wetter Stainless Steel Wire Mesh Factory

14.10.2024 01:05

Wetter Roestvrij Staaldraadnetwerkfabriek voor Industriële en Commerciële Draadnetwerkoplossingen

Reageer op advertentie

Wetter de Fabriek van het Netwerk van de Roestvrij staaldraad is een belangrijke fabrikant en een exporteur van een uitvoerige lijn van het netwerkproducten van de roestvrij staaldraad van uitstekende kwaliteit. Wij komen tegemoet aan een breed spectrum van industriële en commerciële behoeften en bieden een divers assortiment van gaas, filterdoeken, schermen en roestvrij staaldraden.

Ongeëvenaarde selectie en precisie:
Onze kernsterkte ligt in de uitgebreide verscheidenheid van het netwerk van de roestvrij staaldraad en de draaddoek die wij hebben geproduceerd. Wij gebruiken eersteklas materialen om geweven draadnetwerk en filterdoeken te vervaardigen die nauwgezet worden ontworpen om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Dit omvat voorgekrompen steengroeve-schermen, stukken van aangepaste grootte, schijven, riemen en een brede reeks van vervaardigde filterproducten. Elk product is zorgvuldig vervaardigd met precieze draaddiameters en openingsmaten, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties in uw unieke toepassing.

Oplossingen op maat voor diverse toepassingen:
We begrijpen het belang van flexibiliteit en daarom bieden we een uitgebreide selectie van kwaliteiten en weefpatronen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze productportfolio omvat:

Platbinding:

Dit eenvoudige over-en-onder patroon met vierkante of rechthoekige openingen is ideaal voor toepassingen zoals filters, vergieten, afschermingen en muskietennetten.

Keperbinding:

Met een twee-over, twee-onder vlechtpatroon biedt deze weving superieure stabiliteit en sterkte, waardoor het geschikt is voor vergelijkbare toepassingen als gewone weving.

Dutch Weave:

Deze weving geeft voorrang aan sterkte en filtratie-efficiëntie met zijn grotere kettingdraaddiameter. Het wordt voornamelijk gebruikt bij de productie van filters.

Hollandse keperbinding:

Deze weving combineert het keperbindingpatroon met een dikkere inslagdraad en blinkt uit in filtratietaken onder hoge druk in verschillende industrieën.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Shandong