Catalogus

Retek Motion Co.,Ltd

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

Retek Motion Co.,Ltd

  • ISO9001
  • IATF
  • ISO14001

17.10.2024 16:25

BLDC MOTOR-W86109

Reageer op advertentie

ontworpen om te helpen bij klim- en hefsystemen

W86109A

Dit soort borstelloze rotor is ontworpen om te helpen bij het beklimmen en opheffen van systemen, die een hoge betrouwbaarheid, hoge duurzaamheid en hoog rendement omzettingssnelheid heeft. Hij maakt gebruik van geavanceerde borstelloze technologie, die niet alleen zorgt voor een stabiele en betrouwbare vermogensafgifte, maar ook een langere levensduur en een hogere energie-efficiëntie heeft. Dergelijke motoren worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder hulpmiddelen voor bergbeklimmen en veiligheidsgordels, en spelen ook een rol in andere scenario's die een hoge betrouwbaarheid en een hoog rendement vereisen, zoals industriële automatiseringsapparatuur, elektrisch gereedschap en andere gebieden.


Productie-inleiding


Deze borstelloze motor heeft de volgende kenmerken. Het gebruik van geavanceerde borstelloze technologie vermindert het gebruik van slijtdelen in traditionele motoren en verbetert de algehele betrouwbaarheid en stabiliteit. Het ontwerp van de binnenrotor vermindert mechanische slijtage, verlengt de levensduur van de motor en verlaagt de onderhoudskosten. Het borstelloze ontwerp vermindert energieverlies en verbetert het energiegebruik, waardoor een hogere efficiëntie conversie wordt bereikt.

Borstelloze motoren spelen een belangrijke rol in hulpmiddelen voor bergbeklimmen. De hoge betrouwbaarheid en het hoge omzettingsrendement zorgen voor een stabiele werking van de apparatuur in ruwe omgevingen, waardoor gebruikers een veiligere en betrouwbaardere ervaring hebben. Tegelijkertijd wordt het ook veel gebruikt in veiligheidsgordelsystemen om passagiers een betrouwbaardere veiligheidsbescherming te bieden.

Kortom, de borstelloze rotormotor biedt betrouwbare vermogensondersteuning voor verschillende toepassingsscenario's met zijn hoge betrouwbaarheid, hoge duurzaamheid en hoge omzettingssnelheid, en is een onmisbare sleutelcomponent in de moderne industrie.


Algemene specificaties:

l Nominale spanning: 130VDC

l Motor Weersta Voltage Test: 600VAC 50Hz 5mA/1S

l Nominaal vermogen: 380

l Piektorsie: 120N.m

l Piekstroom: 30A

l Onbelaste prestaties: 90RPM/0.65A

Prestaties bij belasting: 78RPM/5A/46,7N.m

l Verminderingsverhouding: 40

l Isolatieklasse: F

l Gewicht: 5.4Kg



Toepassing:
Elektrisch klimmateriaal, veiligheidsgordels enzovoort.


Reageer op advertentie

Rubriek
Aanbiedingen

Staat
China

Gebied
Suzhou,215129

Locatie
Bldg 10,199 Jinfeng RD,New District

Verdere informatie